Legătura neştiută dintre Ovidiu Jimborean şi Ciprian Mariş: „Am fost ca fraţii!” Povestea unei rivalităţi care durează de ani de zile

Autor: M. B.
 
Ciprin Mariş şi Ovidiu Jimborean au devenit cunoscuţi în fata întregii ţări ca urmare a participării lor la Exatlon. Toată lumea ştie despre ei că unul este Faimos şi că celălalt este Războinic, dar puţine persoane ştiu despre trecutul lor. Cei doi sportivi se cunosc de mulţi ani şi au fost prieteni foarte buni la un moment dat. 
 
 
„În urmă cu şapte ani, când am intrat prima dată într-o sală de antrenament de arte marţiale mixte, Mariş era deja un fel de vedetă acolo. O bună bucată de vreme am fost un fel de sac de box pentru el, pentru că eram pe înălţimea, pe greutatea lui şi îşi făcea antrenamentele cu mine. După care a urmat o perioadă de un an şi jumătate în care am fost ca fraţii. Au fost competiţii în care mergeam săraci, mergeam o mie de kilometri să luptăm la o competiţie de două ore... Încet, încet drumurile noastre s-au separat pentru că au fost unele neînţelegeri din punct de vedere managerial între antrenorii noştri. Fiecare a ales să o ia pe drumul său, cu managerul său şi astăzi am ajuns separaţi, dar sportul ne uneşte pentru că de multe ori ne întâlnim la competiţii.
 
De Revelion am luat o pauză de o zi şi Mariş Cirprin a venit şi el acolo cu un prieten şi a observat că aş fi mai favorizat. Ironic fiind, a spus că dacă el nu se mai antrenează trei ani de zile şi eu o să mă antrenez încontinuu, tot nu o să reuşesc să-l bat. Nu am zis nimic, nu mi-a căzut bine, m-am antrenat şi în mai puţin de un an jumae am reuşit să-i demonstrez că, cel puţin pe partea de contact
la sol, lucrurile s-au schimbat semnificativ. Iniţial îl chemam eu pe el la antrenamente şi lucrurile au luat o întorsătură pentru că el încerca să mă sune să ne antrenăm”
, a povestit Ovidiu Jimborean. 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Nelu Vlad, AZUR: ”Succesul lui Smiley şi al lui Damian Drăghici mi-a adus şi mie un suflu artistic.” Cum s-a născut hit-ul ”În staţie la Lizeanu”

MESAJ RUNE pe ZODII saptamana 21-27 IANUARIE 2019. Etalarea RUNELOR pentru eclipsa totala de Luna plina sangerie!

Aceste 5 zodii sunt CELE MAI AFECTATE de ECLIPSA TOTALA DE LUNA PLINA SANGERIE A LUPILOR !

Horoscop 23 Octombrie 2021: Vărsătorii au parte numai de succese, Gemenii ar trebui să fie atenți la starea lor de spirit

Anunţ bombă pentru cei cu două doze de PFIZER! Cu ce vaccin trebuie să facă a treia doză

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Trecerea la ora de iarnă în 2021. Un mare pericol amenință milioane de români

VIDEO | Doliu la Steaua! A murit unul dintre cei mai mari antrenori, vedetă și pe Netflix

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies