Leo de la Strehaia, mai romantic ca niciodată! Cum a surprins-o pe Anca, la pat

Leo de la Strehaia pare să fie mai amorezat ca oricând de Anca, prima lui soție, motiv pentru care a început să îi facă surprize care mai de care mai frumoase, încercând, parcă, să își facă ”iertate păcatele”.

Leo de la Strehaia
Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

De curând, Leo de la Strehaia a vrut să îi facă o surpriză romantică Ancăi de la Strehaia, așa că a pregătit dormitorul pentru a o impresiona  cum a văzut în filmele americane.

Citeste si: Leo de la Strehaia, ”tapat” de bani de fosta nevastă! Ce vrea Anca de la ”Prințul Țiganilor”! ”Am fost un prost”

Așa că, după ce a fost la piață și a cumpărat câțiva zeci de trandafiri, Leo de la Strehaia s-a dus în dormitorul conjugal și s-a apucat de făcut aranjamente care mai de care mai deosebite pentru Anca. Și, evident, din petalele trandafirilor a făcut câteva inimioare, toate asortate cu zeci de lumânări aprinse, parfumate, care, evident, erau aranjate în același stil.

Leo de la Strehaia
Leo de la Strehaia recunoaste ca o iubeste pe Anca

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Citeste si: Alerga după Dana Criminala, dar s-a întors la Anca! Leo de la Strehaia are, din nou, nevastă

De altfel, spun sursele noastre, Leo de la Strehaia ar face, acum, orice pentru a reuși să se bage sub pielea primei sale soții, cu atât mai mult cu cât, deși s-au împăcat, Anca nu îi permite încă să o atingă ”biblic”.

”Leo de la Strehaia vrea să o convingă să devină, din nou, soț și soție, să îl lase să se bage în pat cu ea. Dar Anca i-a pus câteva condiții ș, până nu le va îndeplini, i-a spus că nu are voie să o atingă. Trebuie să îi cumpere mașină, să divorțeze de Dana Criminala și abia după aceea îl va lua, din nou, de bărbat”, ne-a spus o sursă apropiată de Leo de la Strehaia.

 

Leo de la Strehaia
Leo de la Strehaia si Anca, inainte de divort

Leo de la Strehaia s-a împăcat cu Anca

Săptămânile trecute, Leo de la Strehaia a decis să facă tot ce îi stă în putință pentru a se împăca cu Anca, prima lui nevastă, după ce a văzut că nu are nicio șansă să o mai înduplece pe Dana Criminala să îi mai dea o șansă. Așa că, într-una dintre zilele trecute, după ce a pregătit o masă regească, ”Prințul Țiganilor” a invitat-o pe Anca de la Strehaia la el acasă, în București, pentru a discuta despre împăcare, iar prima lui soție a

acceptat.

Și, mai mult decât atât, după discuția care a aținut câteva ore, Anca de la Strehaia a acceptat să se împace cu Leo  de la Strehaia, dar i-a pus câteva condiții cât se poate de stricte cu privire la viitorul lor ca relație, toate fiind acceptatwe imediat de ”Prințul țiganilor”.

Citeste si: Descoperire macabră în apartamentul Ioanei Popescu! Jurnalista, atacată cu ”magie neagră” de femeile lui Leo de la Strehaia?! ”O să merg la biserică” EXCLUSIV

Iar o asemenea împăcare aduce, probabil, o mare bucurie și în sufletul mamei lui Leo de la Strehaia, Patroana fiind cea care a militat, în ultimii ani chiar, pentru despărțirea ”Prințului Țiganilor” de Dana Criminala și reluarea relației dintre fiul ei și Anca de la Strehaia.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

WOWbiz.ro a avut dreptate! Leo de la Strehaia ”vâna” o puștoaică pe când se iubea cu Ioana Popescu! Avem dovada

După ce s-a umilit și milogit, Leo de la Strehaia rămâne însurat! Declarații incredibile făcute de ”Prințul Țiganilor” dedicate soției sale, Dana Criminala

”Mi-au răpit sora”! Dramă cumplită în viața unui personaj celebru de la noi

Horoscop Zilnic Marți 20 Aprilie 2021: Gemenii vor reuși să își rezolve o problemă financiară, Scorpionii vor avea parte de o zi foarte bună

Rușii tocmai au anunțat că războiul este inevitabil! Urmează o „baie de sânge” în Ucraina!

Cu cine a fost Denise Rifai căsătorită? Vedeta Kanal D, obligată să spună adevărul

Istoria secretă. LGBT în Evul Mediu și obiceiurile ciudate ale unor domnitori români. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies