Leo de la Strehaia oferă salarii uriașe angajaților de la restaurantul său! Aruncă cu banii în shaormari, cărora le dă prime de Sărbători și bonusuri de performanță!

Leo de la Strehaia oferă salarii uriașe angajaților de la shaormeria pe care a inaugurat-o recent.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Leo de la Strehaia oferă salarii uriașe angajaților, după cum reiese dintr-un anunț postat chiar de el: „Angajez personal pentru locatia din Pitești. Salariu atractiv de la 3000 lei. Posturi disponibile: Shaormar. BENEFICII: Prime de sarbatori, bonusuri de performanta, voucher cadou pentru zile de nastere, loc de munca stabil, in cadrul unei companii in plina crestere si continua dezvoltare, masa asigurata zilnic.mediu placut si prietenos. PROGRAM 1 zi cu 1 zi: 10-22”

Citeste si: Leo de la Strehaia, dezvaluiri despre relatia dintre Vladuta Lupau si Armin Nicoara: cum si-au petrecut noaptea impreuna la hotel

Citeste si: Leo de la Strehaia, reținut! A fost ăltat de mascați! Mama "Prințului Țiganilor", urlet de durere în fața secției de poliție

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Cum mai arată Anca de la Strehaia! Fosta nevastă a lui Leo de la Strehaia nu a vrut să se împace cu ”Prințul Țiganilor” Exclusiv

Leo de la Strehaia și-a deschis shaormeria acum două săptămâni. “Vă așteptăm mâine 08.06.2020 După ora 12:00 la deschiderea Shaormeriei "LA STREHAIA,, situată în Pitesti”, a postat Leo de la Strehaia pe pagina sa de socializare. El a pregătit o inaugurare specială. (vezi cum și-a bătut joc fiul Nicoletei Guță de Gică Hagi)

Leo de la Strehaia oferă salarii uriașe angajaților. A inaugurat cu fast shaormeria

„Invitații surpriza la șaormerie lui Leo de la Strehaia, Dana criminala , Marius Televijan , Mihai Nedelcu!”, a explicat Leo de la Strehaia, care, în prima zi de funcționare a fast-food-ului a fost cel care a preparat șaorme pentru clienți, fiind filmat atunci când a servit-o pe Dana Criminala.

WOWbiz.ro a relatat că unul dintre primii clienți ai shaormeriei lui Leo de la Strehaia a fost ”Regele Youtube-ului”, Dani Mocanu care, față în față cu ”Prințul Țiganilor” s-a apucat să facă un show de zile mari. Relaxat, Dani Mocanu a intrat în shaormeria lui Leo de la Strehaia, iar acolo a dat nas în nas cu recent convertitul în shaormar ”Prinț al Țiganilor”.

Leo de la Strehaia oferă salarii uriașe angajaților. L-a invitat și pe Dani Mocanu

Iar acela a și fost momentul în care s-a declanșat nebunia în fast-food. Astfel, Dani Mocanu s-a apucat să cânte, dansând în același timp cu Leo de la Strehaia și mama lui, Patroana, improvizațiile făcute cu un zâmbet până la urechi atrăgând o mulțime de gură-cască. După terminarea show-ului, Dani Mocanu a servit și o shaorma, cu ”de toate”, care, pare-se, a fost pe placul lui, el revenind, susține Leo de la Strehaia, destul de des în fast-food-ul pe care îl patronează. 

”Am stat câteva ore la distracție cu Dani Mocanu. A cântat, am dansat, ne-am distrat de minune. Oricum, la ce show a făcut, mi-am dat seama de ce îl iubește lumea atât și de ce are succesul pe care îl are. E un băiat cu care poți vorbi și te poți distra”, ne-a mărturisit în exclusivitate Leo de la Strehaia.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Anca de la Strehaia îl vrea ”în probe” pe Viorel al Vulpiței! ”Să vină la Strehaia dacă e cu gândul la mine”

Răsturnare de situație! Anca îl vrea înapoi pe Leo de la Strehaia! Ce condiții i-a pus ”Prințului Țiganilor”

Scandal uriaș în casa lui Leo de la Strehaia! La un pas de bătaie pentru cocoșeii de aur! Dana Criminala va înnebuni de furie

Leo de la Strehaia aruncă bomba! Anca de la Strehaia a acceptat, iar afacerea ”Vulpița” e ca rezolvată

Catalin Botezatu, premiat pentru “Excelenta in moda”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies