Leo de la Strehaia se îmbogățește după divorțul de Dana Criminala! Planul malefic de a pune mâna pe o sumă uriașă de bani

Leo de la Strehaia este extrem de abil atunci când vine vorba de a ”produce” bani din tot felul de evenimente care au loc în preajma sa, chiar dacă, uneori, nimeni nu ar putea vedea avantajele.

Leo de la Strehaia
Autor: Calin Perian

In articol:

Așa se întâmplă și în cazul divorțului dintre Leo de la Strehaia și Dana Criminala, divorț care nu va avea loc la notar, așa cum se dorea inițial, decât în condițiile pe care le dictează ”Prințul Țiganilor”.

Citeste si: Dana Criminala îi dă ”fatala” lui Leo de la Strehaia: l-a chemat la tribunal și îi cere oficial divorțul! ”Prințul țiganilor”, părăsit de toate femeile după ce a rămas sărac

Mai exact, Leo de la Strehaia este decis să profite la maximum de pe urma legii cu privire la divorț. Astfel, Leo de la Strehaia este dispus să îi acorde divorțul, din culpă comună, celebrei sale soții, Dana Criminala, doar în cazul în care aceasta îi va dar nu mai mult, nici mai puțin, de 75.000 de euro. ”Sunt banii de partaj. Ea și-a cumpărat casă de 150.000 de euro în timpul căsătoriei, jumătate este a mea”, a explicat Leo de la Strehaia.

M-a părăsit, și-a luat casă și nici nu mă mai lasă să mă apropii de ea. Și-a luat casă, la Pitești, de peste 150.000 de euro, stă cu Renata acolo și nu mai vrea să mă vadă. Nu am făcut nimic rău, pe cuvânt...”, explica, acum ceva vreme, Leo de la Strehaia.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Nuntă în pandemie la Strehaia! Cântăreții au purtat măști, mireasa o haină mai groasă! ”Pentru toți băieții care respectă măsurile de protecție”

Doar că, pare-se, Leo de la Strehaia s-a plictisit să o aștepte pe Dana Crimianala să se întoarcă la el și, afând că, deja, soția lui și-ar fi găsit un alt bărbat, a luat decizia să îi acorde divorțul.

Știe că este apărat de lege, știe că poate dovedi fără probleme că este bun comun din timpul căsătoriei cu el, așa că vrea să lupte până în pânzele albe pentru cei 75.000 de euro. Va fi un proces dificil, mai ales dacă se va ajunge în fața judecătorilor, Leo de la Strehaia vrea să ceară ca Dana Criminala să demonstreze că a avutveniturile necesare pentru a-și lua o asemenea casă.
Și, cum ei îi va fi cam greu, se gândește ca, la partaj, el fiind cel care a întreținut familia, să ceară chiar mai mult de jumătate din casa de la Pitești”
, ne-a spus un apropiat de-al lui Leo de la Strehaia.

Leo de la Strehaia
Leo de la Strehaia si Dana Criminala s-au iubit nebuneste

Citeste si: Suma incredibilă pentru care Anca de la Strehaia ar putea face închisoare! Soția lui Leo va primi peste două săptămâni hotărârea definitivă

Leo de la Strehaia s-a împăcat și despărțit de mai multe ori de Dana Criminala

Viața personală a lui Leo de la Strehaia părea să fie mai bună ca niciodată, împăcarea cu Dana Criminala fiind o certitudine până în toamna anului trecut. De altfel, cei doi au mers împreună într-o vacanță ca o adevărată lună de miere, Leo de la Strehaia dându-se peste cap să îi facă toate poftele soției sale și cheltuind sume importante pentru cadourile dorite de bruneta care a simțit nevoia să fie răsfățată.

Leo de la Strehaia
Leo de la Strehaia si Dana Criminala s-au indragostit la TV

Acum însă, scandalul cu Patroana din casa lui Leo de la Strehaia pare să îl facă pe ”Prințul Țiganilor” să rămână, din nou, fără nevasta. De altfel, între Dana Criminala și Leo de la Strehaia lucrurile au fost tot timpul complicate, iar Patroana l-ea pus câte piedici a putut.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Împăcare istorică. Leo de la Strehaia și Anca sunt din nou împreună: ”Dana Criminala nu mă mai suna”

Ea e ”prințesa țiganilor”, femeia ”tradusă” de fiul lui Leo de la Strehaia cu Mihaela Tache! Mădălina rupe tăcerea după 5 ani de suferință

Anca de la Strehaia refuză să meargă la pușcărie! Decizie de ultim moment luată de soția lui Leo de la Strehaia, după condamnare! EXCLUSIV

Horoscop saptamanal 1-7 Martie 2021: Balanțele vor avea o saptamana perfecta

Informația despre Germania care dă totul peste cap în Europa: Problema este complicată

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

O pisicuță și-a regăsit stăpânul după 15 ani. O poveste la care îți dau lacrimile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies