Vedete

Leo Iorga lupta pentru omologarea canabisului de uz medical! Ce tratament de sute de mii de euro face acum artistul ca sa invinga cancerul – Video Exclusiv!

Leo Iorga lupta pentru omologarea canabisului de uz medical, in Romania! Artistul vrea sa invinga cancerul cu care a fost diagnosticat in urma cu peste 6 ani!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Leo Iorga lupta pentru omologarea canabisului de uz medical! Ce tratament de sute de mii de euro face acum artistul ca sa invinga cancerul – Video Exclusiv!

icon photo

Leo Iorga lupta pentru omologarea oficiala si legala a canabisului de uz medical, in Romania. Cantaretul a fost diagnosticat cu cancer, in urma cu mai bine de 6 ani, a facut mai multe operatii atat la plamani, cat si pe creier, a cheltuit sute de mii de euro pe tratamente si lupta in continuare sa traiasca.

Leo Iorga ne-a acordat un interviu exclusiv in care ne-a dezvaluit si ce tratament face acum pentru cancer, dar si cum incearca sa ajute oamenii care se confrunta cu aceeasi boala groaznica. “Ii multumesc lui Dumnezeu ca pot urca pe scena. Am inceput si un tratament nou care este foarte scump. Ce inseamna foarte scump? La distribuitor costa 300.000 de euro insa pentru cei care au reusit sa obtina aprobare, si acest tratament este compatibil cu tipul de cancer pe care-l are fiecare, cred ca ajunge la 150.000 de euro, fiind decontat de stat. Daca pacientul poate tine tratamentul… il tii cam un an si jumatate. Deci n-ar fi atat de mult comparativ cu efectele pe care le-ar putea avea, versus alte medicamente.

Este o terapie mai moderna si raspandita in lume pentru tratarea cancerului. Eu vreau sa anunt, fara nicio gluma, la modul cel mai serios, ca intentionez sa ma alatur unor ONG-uri care lupta pentru promovarea medicamentelor anticancer, ma refer la mai multe tipuri de cancer, si voi promova cat vor reusi si eu omologarea oficiala si legala a canabisului de uz medical in Romania. Exista studii avansate, sunt tari care deja l-au omologat, nu este vorba despre efectul halucinogen, ci este vorba despre un efect terapeutic pe care oamenii de stiinta de afara l-au demonstrat. Daca reusim sa aducem, sa implementam lucrul acesta, inseamna ca mai am o bila alba pentru mine pentru ca probabil Dumnezeu m-a lasat cu un scop sa mai stau pe aici, pe pamant.

Muzica e prima manifestare pe care eu o abordez si a doua, de ce nu, sa ajut lumea care se afla in aceiasi situatie cu mine. Nu este nicio rusine. Sunt colegi de breasla care se ascund, care considera ca nu trebuie sa faca public acest lucru. Ii priveste, e alegerea fiecaruia. Eu consider insa ca in orice situatie se afla copiii, oameni tineri, si cei maturi, in varsta, si se pot da maini de ajutor… mana mea e acolo. Si eu am fost ajutat la randu-mi”, ne-a declarat Leo Iorga care acum lupta pentru omologarea canabisului de uz medical.

Intra pe stirilekanald.ro ca sa citesti continuarea. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune