Leonard Constantin a fost găsit spânzurat, în Italia! Românul de 27 de ani a lăsat un bilet de adio cutremurător

Leonard Constantin, un tânăr de 27 de ani, s-a spânzurat după ce a rămas fără un loc de muncă. Tragedia s-a produs joi, în Silvi Marina, o comună din provincia Teramo, regiunea Abruzzo.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Leonard Constantin a fost găsit spânzurat în Italia
Leonard Constantin a fost găsit spânzurat în Italia


In articol:

Tragedia s-a produs joi, în Silvi Marina, o comună din provincia Teramo, regiunea Abruzzo, iar funeraliile lui Leonard Constantin G. au avut loc sâmbătă, la parohia Santo Stefano.

Leonard Constantin a lăsat un bilet de adio cutremurător

Joi, pe data de 28 mai, Leonard Constantin a lăsat un bilet de adio familiei sale, apoi s-a sinucis. A scris "Iertați-mă!" pe o hârtie, a pus biletul pe masa de la bucătărie, apoi s-a spânzurat.

Apropiații băiatului susțin că motivul pentru care Leonard a comis gestul extrem ar putea fi neconfirmarea ca ospătar la un hotel din Silvi Marina.

Hotelul a fost nevoit să reducă personalul din cauza pandemiei de Covid-19, iar tânărul a rămas fără un loc de muncă. Tatăl lui Leonard este cel care a făcut descoperirea macabră. Bărbatul a găsit trupul fără viață al fiului său atârnat de balustrada interioară de la primul etaj al blocului în care locuiau.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Margherita de la Clejani a comis-o din nou. Mai scapă de data asta?

Citeste si: Fanii Puterea Dragostei s-au înfuriat! „Cerem DESCALIFICAREA concurentei”

Citeste si: Anunț important despre pensiile românilor din străinătate

Răpus de durere, bărbatul a început să strige disperat după ajutor, iar vecinii alarmați au sunat la salvare. Medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut decât să declare decesul. Leonard Constantin a venit în Italia cu ani în urmă, împreună cu tatăl lui.

Cei doi au parcurs o perioadă mai dificilă, mai ales după ce tatăl, care lucrase și el la același hotel, rămăsese fără locul de muncă și trăia din munci ocazionale.

Mai mult decât atât, cu câteva luni în urmă Leonard se despărțise și de prietena lui.

A rămas fără loc de muncă înainte de sinucidere

"A fost un om bun, poate prea bun, toată lumea îl știa aici, la Silvi. Era amabil cu toată lumea. Pentru el locul ăla de muncă de la hotel era foarte important, când a aflat că nu va mai lucra din cauza reducerii de personal toată lumea s-a prăbușit în jurul lui", a declarat un prieten despre tânărul Leonard.

Tatăl tânărului a confirmat că fiul său era foarte deprimat după ce a primit vestea că nu va mai lucra la hotel, mai scrie Il Messaggero.

Urmatorul articol
Citește și:

S-a lămurit misterul dispariției celui mai bogat pensionar român! Gheorghe Bălășoiu încasează 66701 lei pe lună FOTO EXCLUSIV

Ionuț Jaguarul de la Exatlon a ajuns la tribunal după starea de urgență Vezi aici de ce

Philip Clements a murit în urmă cu câteva ore! Florin Marin, soțul mai tânăr cu 54 de ani, a făcut anunțul morții

Drama neștiută a luptătoarei de UFC! Paige VanZant a trecut prin momente cumplite la vârsta de 14 ani: "Am vrut să mă sinucid"

Live Video În căutarea adevărului - Ediția de marți, 22 septembrie - Vezi emisiunea Online | Episodul 337, BOLNAVUL MINCINOS

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies