Leonard Doroftei a ajuns să servească la mese pentru a-şi întreţine familia „Încerc să-mi duc crucea singur, sunt un campion. Este o ruşine pentru noi...”

Leonard Doroftei a ajuns într-o situaţie pe care nici el şi nici familia lui nu o luau în calcul. Ca urmare a problemelor pe care le-a avut cu autorităţile din Ploieşti, campionul a fost nevoit să-şi mute afacerea la periferia oraşului.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Leonard Doroftei a ajuns într-o situaţie pe care nici el şi nici familia lui nu o luau în calcul. Ca urmare a problemelor pe care le-a avut cu autorităţile din Ploieşti, campionul a fost nevoit să-şi mute afacerea la periferia oraşului. Încasările de la „Doroftei Pub” au scăzut considerabil, mai ales că luptătorul nu mai poate vinde băuturi alcoolice în zilele de meci ale Petrolului.
Şi pentru că banii nu mai vin ca înainte, Leonard şi familia lui au decis să renunţe la angajaţi. 
 
"Am pus suflet într-un pub. Au fost problemele care au fost şi mi-au stricat absolut tot drumul, Şi acum încerc să merg mai departe, să-mi duc crucea singur. Sunt un campion sau...am fost un campion şi rămân în continuare, pentru că lupt pentru visul meu şi ceea ce cred. Nu sunt certuri cu primăria. Singura mea dorinţă a fost să mă cheme la o discuţie. Nu poţi să-mi trimiţi scrisoare de evacuare. Drept dovadă, singurul care a plecat din blocul ăla sunt eu. Trăiesc într-o ţară în care trebuie să respect legea, lucru pe care l-am făcut", a declarat Leonard Doroftei, pentru Digi Sport.
 
Campionul a mai spus şi că,
deşi el nu vrea să plece din România, familia lui a luat acest lucru în considerare. 
 
„M-am întors acasă, pentru că Ploieştiul pentru mine reprezintă casa. Eu nu am plecat în Canada, nu am emigrat, am mers cu contract de muncă, mi-am făcut treaba. Între timp am dobândit cetăţenie.  Nu regret niciodată că m-am întors, sunt oamenii cu care am crescut, oameni pe care îi iubesc din tot sufletul”,a spus el înainte de a povesti cum ai lui s-au gândit la o plecare definitivă din
ţara care i-a dezamăgit.
 
 
 „Eu nu, dar familia da, s-a gândit. Vor să plece şi trebuie să fiu alături de ei. Ei sunt familia mea şi trebuie să-i susţin, să fiu lângă ei (...) Nu m-am întors acasă pentru un loc de teren care nu el al meu, e al primăriei, pentru o afecere pe care mi-au luat-o la prima strigare.
Asta după ce am investit banii mei munciţi, ştiţi cum am câştigat banii, eu nu am câştigat la loto. Este o ruşine pentru noi ca oameni, ca oraş, să ai un om care a răsturnat munţii, care a scos lumea în stradă, şi să-l arunci...nu poţi să faci lucrul ăsta”,
a mai declarat Leonard Doroftei. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cea mai puternică rugăciune de Sfântul Andrei! Te ajută să-ţi recapeţi sănătatea şi te fereşte de rele

Antonia e iar gravidă?

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Ianuarie 2021: Scorpionii sunt loviți de noroc

RAED ARAFAT, anunț pentru toți românii care se vaccinează! Vestea dată de șeful DSU

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Scandal în PNL! Rareș Bogdan: Am spus purul adevăr. Nu dăm înapoi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies