Leonard Miron a ajuns tocmai în Patagonia! La capătul lumii, fostul prezentator a vizitat o colonie de pinguini!

Leonard Miron a ajuns tocmai în Patagonia, aflându-se într-o croazieră memorabilă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Leonard Miron a ajuns tocmai în Patagonia, acum câteva zile. Fostul prezentator de televiziune, care de câţiva ani este director de croazieră la o companie din Anglia, a ajuns cu un vas tocmai în extremitatea sudică a Americii de Sud. (vezi cum s-a distrat Leonard Miron în Iran)

Citeste si: Prima reactie a lui Leonard Miron dupa ce s-a aflat ca are cancer: ce dezvaluire a facut

Citeste si: Leonard Miron are pregătit locul de veci într-un cavou impresionant: “Locul meu e încă liber. Nu e nici o grabă!” FOTO

Citeste si: Leonard Miron are cancer pancreatic. Cum arată acum şi ce spune despre boala care îl macină: "Mă doare"

Este vorba despre Patagonia, o regiune situată aflată pe teritoriul statelor Chile și Argentina, ce include munții Anzi la vest și sud precum și o zonă de podiș și câmpie la est. Tot din Patagonia face parte şi Ţara de Foc, despărțită de continent prin strâmtoarea Magellan.

fara descriere

Leonard Miron a ajuns tocmai în Patagonia. A fost şi la Buenos Aires

Leonard Miron este însoţit în această croazieră de iubitul său, Miguel. Într-una din zile, turiştii de pe vas au fost duşi într-o rezervaţie naturală, Punta Tombo, acolo unde au vizitat o colonie de pinguini. „Hai să vedem nişte pinguini!” a postat Miron, nerăbdător să îi filmeze si să îi fotografieze.  

Într-o altă zi, Leonard şi Miguel au vizitat Insulele Falkland, un arhipelag aflat în Atlanticul de Sud Insulele sunt un teritoriu britanic de peste mări dar sunt revendicate de Argentina. Ei au fost şi în Buenos Aires, capitala Argentinei, plimbându-se o zi prin centrul oraşului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate