Leonard Miron, dezvăluiri cutremurătoare despre cum a aflat că are cancer! ”Medicii au descoperit tumoarea”

Leonard Miron a aflat că are cancer, iar verdictul medicilor i-a schimbat viața.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Leonard Miron a vorbit despre cea mai neagră perioadă din viața lui: lupta cu cancerul.

"Am reuşit să trec peste acea perioadă de şoc. Medicii au descoperit tumoarea foarte devreme şi am putut fi salvat. Chiar mă gândeam că sunt atât de rău şi de păcătos, încât nici cel de Sus nu mă vrea, nici cel de Jos. Vorbeam cu Iuliana (n.r. - Marciuc), la petrecerea de ziua mea am avut invitaţi cărora, cu gândul, cu vorba, cu fapta, le-am făcut rău cândva.

Citeste si: Un celebru prezentator și-a cerut iubitul în căsătorie! Dezvăluiri incredibile

Citeste si: Leonard Miron visează de 5 ani să devină tătic! Planul eșuat al primului român din showbiz care și-a declarat apartenența sexuală

Citeste si: Ce a făcut primul și cel mai cunoscut prezentator TV care și-a mărturisit orientarea sexuală, Leonard Miron, de ziua lui de naștere! Petrecere fastuoasă cu vedete într-un local de lux din București

fara descriere

Când am primit acest diagnostic, atunci m-am gândit dar de ce să fiu rău, să fac rău, să invidez. M-am schimbat din această privinţă. Nu este rolul meu să judec pe nimeni. Sunt foarte fericit cu oameni cu fericiţi. Nu vreau să mă mai complic cu lucrurile altora. Am atâtea lucruri de făcut cu viaţa mea, încât nu mai pot pierde timp cu vieţile altora", a spus Leonard Miron într-o emisiune tv.

Leonard Miron, despre cancer! A făcut un tratament experimental în Londra

Fosta vedetă tv a primit în 2018 diagnosticul de cancer pancreatic. De atunci, s-a lăast de fumat și urmează tratamente în Anglia, acolo unde locuiește alături de iubitul lui, spaniolul Miguel.

fara descriere

”Nu am făcut chimioterapie pentru a nu-mi distruge organismul. Am ales un tratament revoluționar la Londra, unde doar tumora e radiată. Procedura durează cinci ore, timp în care trebuie să stai nemișcat. În noiembrie 2018 am făcut tratamentul, iar luna trecută analizele au ieșit bine. Soiul rău nu piere!”, declara Leonard Miron la începutul acestui an.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate