Lia Bugnar se iubește cu un actor cu 22 de ani mai tânăr ca ea! Anghel Damian apare și el la tv ”E frumos ca un înger”

Lia Bugnar are la 50 de ani, un iubit de doar 28 de ani. Anghel Damian, iubitul actriței, este actor și scenarist.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Lia Bugnar face senzație într-un show extrem din Asia, alături de prietena ei, Maria Buză. Puțini știu că Lia Bugnar și-a lăsat acasă, pentru experința extremă, iubitul, pe Anghel Damian, în vârstă de 28 de ani.

Citeste si: O actriţă româncă are la 64 de ani un trup de puştoaică: “Nu e măiestria nici unui chirurg estetician aici, e un set de gene bune şi un suflet mereu tânăr şi bucuros” FOTO

fara descriere

De altfel, după apariția ei la tv, Lia Bugnar a și avut un comentariu în care spunea că nu-și va lăsa iubitul să o vadă în emisiune, pentru că arată foarte rău.

Citeste si: Revoltător! Ce a apărut pe pagina de wikipedia a Danielei Crudu în ziua în care a fost maltratată de iubit: “Dată deces 2020/02/09”

fara descriere

Lia Bugnar, după ce s-a văzut cum arăta în Asia: ”Arătam ca o băbuță cherchelită în ziua pensiei”

”Ca să vă faceți o idee, arătam când ca o băbuță cherchelită în ziua pensiei, când ca o bolnavă de la reanimare căreia nimeni nu-i mai dă vreo sansa că prinde dimineata, care și-a smuls perfuziile si a evadat din spital, dupa care s-a oprit in prima crâșmă (…)  Eu, una, având un iubit mult mai tânăr decât mine, și frumos ca un înger pe deasupra, știu sigur ca am sa fac pe dracu' ghem să-l conving să ieșim la restaurant de cate ori e emisiunea. Nu pot să-mi fortez norocul și să-l las să vada așa ceva”, a spus Lia Bugnar despre iubitul ei, Anghel Damian.

Citeste si: Andy Gill, membru fondator şi chitarist al trupei britanice post-punk Gang Of Four, a murit

fara descriere

Cine e Anghel Damian, iubitul actriței Lia Bugnar de la Asia Express

Anghel Damian are 28 de ani și este actor și scenaristul serialului Vlad, el fiind și cel care a vorbit prima data despre relația cu Lia Bugnar. ”Când iubeşti, viaţa te inspiră să scrii mai bine. Este foarte greu să scrii despre iubire, adevăr, relaţii, răzbunare dacă nu ai trecut şi tu prin astea, să prinzi exact esenţa. La început eram chiţibuşar, am un fotoliu cu taburet şi scriu câte 8-10 ore. Iubitei lele, Lia, îi arăt prima oară textele pe care le scriu pentru serial”, a povestit Angel Damian în presă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate