Lidia Buble: „Ştirile negative despre mine si Razvan m-au facut sa fiu mai increzatoare in relatia noastra“

Anul 2016 a fost unul bun si plin de reusite pentru Lidia Buble. Cariera ei a 'explodat' si si-a gasit marea iubire, pe Razvan Simion, prezentatorul tv al unui matinal.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereLidia Buble a acordat un interviu pentru Traiestemuzica.ro in care a vorbit despre cariera ei muzicala, dar si despre relatia pe care o are cu prezentatorul tv Razvan Simion. (Lidia Buble, singura-n pat! Detaliul observat de fani. Cum le-a raspuns vedeta)

În acest an ai debutat şi în dublajul de film, dar şi în juriul unei emisiuni. Cum au fost acele experienţe?

Au fost cele mai intense experienţe profesionale de până acum. Pentru mine, ambele colaborări au fost magice, de la ideea în sine, până la echipele de producţie. Cred că am noroc să atrag doar oameni pozitivi, profesionişti, care ştiu să mă pună în valoare şi cu care rezonez de minune. Mi-am dorit să fac parte dintr-o emisiune, să dublez desene animate, iar aceste visuri mi-au fost împlinite cu bucurie.
fara descriere
S-a scris foarte mult şi încă se vorbeşte des despre relaţia ta cu Răzvan Simion. Cum te-au afectat ştirile şi cum te simţi acum?

Nu m-au afectat deloc. Dimpotrivă, toate articolele negative m-au întărit şi m-au încurajat să fiu optimistă şi încrezătoare de relaţia noastră. Am învăţat să iubesc oamenii aşa cum sunt ei, indiferent de ce spun sau ce fac.

Cum a fost pentru tine anul 2016 şi ce dorinţe ai pentru anul 2017?

2016 a fost cel mai plin an din viaţa mea, dar şi cel mai frumos! Iar în 2017 vreau să fiu sănătoasă şi să-mi pot vizita familia mai mult.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate