Ligi a fost eliminată din casa Puterea Dragostei. Concurenta și-a luat rămas bun cu ochii în lacrimi

Ligi, concurenta care a stârnit numeroase controverse în ultima perioadă, a părăsit emisiunea.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Ediția de duminică a venit cu o nouă eliminare. Ligi, concurenta care a stârnit numeroase controverse în ultima perioadă, a părăsit emisiunea.
Concurenții au fost rugați să voteze o fată și un băiat pe care își doresc să fie eliminați. Ligi și Marius au primit cele mai multe voturi.
După ce favoritul săptămânii a fost Livian, câștigând în fața Andrei, Ligi a fost cea care a ajuns la eliminare.

"De frica pentru ca am spus niste chestii interesante si atunci se gandesc ca luni le voi strica anumite planuri. Dar oricum se va afla.", a justificat Ligi decizia băieților de a o elimina.


"Favoritul saptamanii dintre Livian si Andra, cel care va castiga suma de 1500 de euro, cel care isi va proteja Casa si va fi liderul suprem saptamana viitoare este Livian.", a anunțat Mantea.

Ligi a fost cel mai tare emoționată atunci când și-a luat rămas bun de la Andreea, cea de care se împrietenise.

fara descriere

"Undeva in suflet mi-am dorit să plec. Chiar am nevoie de o pauza. Experienta a fost minunata, cu toate ca am avut momente in care mi-a fost rau, din cauza lor. Dar m-a ajutat si sa ma dezvolt. Imi pare rau de Andreea, stiu ca nu o pierd. Nu mi-am gasit iubirea aici, dar mi-am gasit o prietena.", a spus Ligi, cu ochii în lacrimi.

fara descriere

Momentul a emoționat-o și pe Andrea Mantea, care a îmbrățișat-o la final pe Ligi.
"Pentru că Andreea are foarte mulți susținători, cine știe, poate la un moment dat, îi va ruga să te voteze ca să poți intra din nou în Casă", i-a mai spus Andreea Mantea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate