Lili Sandu, primele declarații despre nunta cu Silviu: „Mi-aș dori să fie undeva pe plajă”

Lili Sandu se gândește deja la nunta cu Silviu. Frumoasa vedetă își dorește ca evenimentul să aibă loc pe plajă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Lili Sandu a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Silviu Țoiu. Bărbatul i-a pus întrebarea de ziua ei, în Istanbul, acolo unde ei s-au cunoscut și, cel mai probabil, nici nunta nu va fi în România, după cum a declarat chiar frumoasa prezentatoare.

"Mi-aş dori să fie undeva pe plajă să se întâmple, cu apropiaţii mei. Aş vrea ca acest moment în care se celebrează iubirea mea şi a viitorului soţ să nu ţină doar o noapte, ci mai mult. De asta mi-aş dori să fim undeva plecaţi din ţară sau din Bucureşti", a declarat Lili Sandu la Teo Show

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei a stârnit râsete! Ce a făcut concurenta i-a speriat, dar și amuzat pe toți! ”Lasă, că-ți face bine la față!”

Citeste si: Exclusiv! Larisa de la Puterea Dragostei se intoarce la Rich Girls: ”Dupa show am decis sa revin...”

fara descriere

Lili Sandu și logodnicul ei sunt extrem de îndrăgostiți

Lili Snadu a vorbit despre relația cu Silviu, bărbatul căruia abia așteaptă să-i devină soție.

fara descriere

fara descriere

„Suntem doi nebuni. Lumea se desparte şi divorţează, noi vrem să arătăm cum se face, de fapt. Nu există un secret, există iubirea, există că trebuie să comunici. Trebuie să te căsătoreşti cu cel mai bun prieten al tău. Trebuie să îţi fie alături atunci când îţi este cel mai greu. La bine, e toată lumea lângă tine. A fost alături de mine, e important să te susţină, să îţi dea forţa şi dorinţa să mergi mai departe.

E frumos ce mi se întâmplă. Chiar dacă nu credeam în instituţia actului semnat, pentru mine iubirea contează. A fost bine că am avut încredere în sentimentele mele, că nu am luat în seamă gura lumii care se lega de diferenţa de vârstă dintre noi", a declarat Lili Sandu la Teo Show.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate