Vedete

Limuzina lui Cristi Borcea, trasa la usa Primariei! Cu ea vor pleca proaspetii insuratei FOTO

Valentina Pelinel si Cristi Borcea au devenit azi sot si sotie. Ei au spus "da" la Primaria Voluntari.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: D.C., Radu C. Munteanu


Limuzina lui Cristi Borcea, trasa la usa Primariei! Cu ea vor pleca proaspetii insuratei FOTOicon photo

Zi importanta pentru Valentina Pelinel, care azi devine noua doamna Borcea. Ea si Cristi Borcea au ajuns la Primaria din Voluntari cu putin timp inaintea orei 18.00. Imbracata intr-o rochie rosie, Valentina Pelinel a intrat in primarie emotionata, de mana cu Borcea. 

Imediat dupa intrarea cuplului in sediul primariei, soferul a tras limuzina lui Cristi Borcea langa scari, pentru ca proaspetii insuratei sa se poata urca imediat in masina si pleca spre casa, acolo unde va avea loc o super petrecere. 

 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune