Live Blackjack este pariul perfect din cazinoul online Superbet. Conectează-te acum cu acest joc de cărți celebru!

Cazinourile online sunt deschise 24/7, iar cel oferit de Superbet are o propunere care îți va face ziua mai frumoasă.

Distribuie pe:

Cazinourile online sunt deschise 24/7, iar cel oferit de Superbet are o propunere care îți va face ziua mai frumoasă.

Cazinourile online sunt deschise 24/7, iar cel oferit de Superbet are o propunere care îți va face ziua mai frumoasă. Blackjack este un joc de cărți despre care găsim referințe în scrieri vechi de peste 350 de ani și care a început să facă furori online imediat după ce a fost extins și în acest spațiu virtual.

Pariază-l live online la Superbet și câștigă premii în bani! Găsești Blackjack atât pe site, cât și pe aplicația de mobil.

Blackjack este urmașul clasicului 21

Citeste si: Dezvăluiri scandaloase despre prințul Charles! “Las-o pe mama în pace!” - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Blackjack pare un nume pretențios și unii pariori pot da un pas înapoi la auzul acestei denumiri în engleză, crezând că e ceva foarte sofisticat. De fapt, e un joc foarte simplu, iar cei care au jucat măcar o data în viața lor clasicul 21 ar trebui să-l cunoască pe dinafară. Pentru că Blackjack nu este altceva decât un 21 puțin actualizat și condimentat în online cu câteva aspecte care să-l facă mai spectaculos. În rest, e vorba de același sistem de a încerca să aduni din cărțile împărțite de crupier un număr cât mai aproape de 21 pentru a-ți învinge adversarul.

În cazinoul live de la Superbet ai mese de 7 jucători și dealer dedicat

Una dintre particularitățile jocului de Blackjack este ținta finală care trebuie atinsă. Asta pentru că la Blackjack, participanții nu concurează unul împotriva celuilalt, ci fiecare trebuie să învingă dealerul. Blackjack se joacă cu 8 seturi standard de 52 de cărți, iar suma cărților trase de tine trebuie să fie mai mare decât a dealerului, dar să nu depășească 21. Pe www.superbet.ro și pe aplicația de mobil, crupierul se oprește întotdeauna la 17, o marjă de eroare suficient de mare, dar care poate fi bătută.

Joacă Blackjack Live pe Superbet și dacă ești începător! Te învățăm noi online valoarea cărților și tipurile de pariuri.

Pariuri posibile pe Blackjack în Casino Live Superbet

Pentru a te apuca de pariat mai trebuie să știi un lucru important: valoarea cărților. Astfel, cele de la 2 la 10 valorează cât scrie pe fiecare, pozele (valeții, damele și popii) valorează 10 puncte, iar asul poate fi jucat ca 1 sau 11 puncte, în funcție de mâna ta actuală. Apoi, ești bun de pariat, iar de jucat ai la disoziție pe www.superbet.ro și pe aplicația de mobil variante precum: Dublare Miză (Double Down) – (Dacă valoarea mâinii tale inițiale nu este 21, poți cere dublarea mizei și ți se va distribui încă o carte. Hit (Trage carte și adaug-o la cele pe care le ai deja în mână! Stand – (Ești mulțumit de cărți și nu mai tragi nimic. Push – (Ai același număr ca și crupierul și se declară remiză. Split – (Dacă ai două cărți idendice, poți să le separi și să faci două mâini. Perfect Pair – (Dacă ai două cărți identice ca număr și culoare).

Trece pragul cazinoului online de la Superbet și joacă Blackjack, unul dintre cele mai tari jocuri de cărți din lume! E Sssuper!

Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 6 Decembrie 2020: astăzi Racii se lovesc de o problemă de sănătate

Simona Halep e în stare de ȘOC! Vestea pe care a primit-o a picat ca un trăsnet

Care este rețeta originală a celebrei salate de boeuf. A fost inventată de Lucien Olivier și ținută secretă mult timp. Ce au schimbat românii la ea

Testul pe care mulți șoferi îl pică! Cine trece primul prin intersecție?

Mesaje de Sfântul Nicolae 2020. Cele mai frumoase urări în imagini de Sf. Nicolae

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies