Livian de la Puterea dragostei a recunoscut tot ce simte pentru Bianca. Mesajul postat în miez de noapte: „Gândul...”

Livian a transmis un mesaj prin care s-a dat de gol că se gândește la Bianca. Totul s-a întâmplat chiar de ziua fostei iubite.

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea

Livian a recunoscut tot ce simte pentru Bianca. Mesajul postat în miez de noapte: „Gândul...”


In articol:

Bianca Comănici de la Puterea dragostei și-a sărbătorit recent ziua de naștere și cu toate că fostul ei iubit, Livian, nu i-a fost alături în această zi importantă, acesta a transmis un mesaj prin care a recunoscut că se gândește la fosta lui iubită. Deși nu i-a scris numele în mesaj, toată lumea și-a dat seama că este vorba despre ea, mai ales că a fost și ziua ei. 

Livian a recunoscut tot ce simte pentru Bianca. Mesajul postat în miez de noapte: „Gândul...”

Livian de la Puterea dragostei i-a făcut un cadou anticipat Biancăi în urmă cu câteva săptămâni, pe care l-a și arătat pe vlogul lui, dar cu toate astea acesta a ținut să îi arate Biancăi faptul că încă se gândește la ea, deși îi desparte câțiva kilometri buni în momentul de față.

Livian a recunoscut tot ce simte pentru Bianca. Mesajul postat în miez de noapte: „Gândul...”

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei a dat vestea pe internet! Ce a putut să facă în miez de noapte

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, decizie șoc în privința lui Livian! Se mută la Cluj! S-a hotărât la întoarcerea în țară!

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, adevărul despre bărbatul din viața ei: „Atunci cand am venit din Turcia...”

Livian a recunoscut tot ce simte pentru Bianca. Mesajul postat în miez de noapte: „Gândul...”

Bianca și-a petrecut ziua de naștere în compania mai multor concurenți din casa Putere dragostei, dar Livian nu a putut să îi fie alături. Acesta a ieșit în oraș și a postat o fotografie cu el, în dreptul căreia a scris următorul mesaj.

"Cu gândul la tine.", a scris Livian pe instagram.

Bianca de la Puterea dragostei, decizie șoc în privința lui Livian! Se mută la Cluj! S-a hotărât la întoarcerea în țară!

Bianca de la Puterea dragostei, decizie șoc în privința lui Livian! Frumoasa concurentă s-a hotărât să își schimbe domiciliul de dragul bărbatului pe care îl iubește.

De câteva luni bune, Bianca Comănici nu mai formează un cuplu cu Livian Nelson, însă frumoasa concurentă nu și-a pierdut speranța că într-o bună zi vor fi din nou împreună. Ce ne leagă pe noi sunt sentimentele puternice. Acum, trecem printr-o perioadă mai dificilă, poate și eu am greșit, poate și el, dar cred, cel puțin așa îmi spune inima, că, ne vom împăca, a declarat frumoasa concurentă într-un material video, pe YouTube-ul WOWbiz.ro în urmă cu puțină vreme, apoi și în emisiune, a încercat să nu stea departe de bărbatul pe care îl iubește.

Mai mult decât atât, Bianca Comănici face pașii pe care și i-a propus în ceea ce îl privește pe Livian. Revenită în țară, după terminarea filmărillor la emisiune, și în așteptarea finalei, acolo unde se numără printre favorite, ea s-a despărțit în lacrimi la aeroport de bărbatul iubit. Nu înainte însă de a-și promite că se vor suna non-stop, iar în curând se vor revedea la București, pentru a încerca ori unul, ori celălalt, sau poate chiar amândoi, să câștige premiul cel mare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate