Livian de la Puterea Dragostei a spus, în sfârșit, ce va face cu marele premiu: „Trebuie să aleg!”

Livian de la Puterea Dragostei a dat răspuns unei întrebări care stătea pe buzele tuturor: ce va face cu marele premiu?!

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Livian de la Puterea Dragostei a spus ce va face cu marele premiu
Livian de la Puterea Dragostei a spus ce va face cu marele premiu


In articol:

Livian de la Puterea Dragostei a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți de-a lungul competiției, cei mai mulți fani fiind de acord cu faptul că Livian a câștigat pe merit marele premiu al competiției. El a arătat „Puterea Dragostei” alături de Bianca. Cei doi au format un frumos cuplu care s-a destrămat după câteva luni, dar chiar și așa, cei doi au continuat să mai vorbească. 

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei o face praf pe Bianca Comanici! Din prietene au devenit rivale: ”Tu ai fost un șarpe!”

Ce va face Livian cu marele premiu Puterea Dragostei 

Ajunși în sfârșit acasă, Livian și Bianca petrec timp frumos împreună în București. Cei doi iubiți au fost la cumpărături, au gătit și s-au distrat împreună. Aseară pe un live pe contu lui de Youtube, Livian, printre altele, a dezvălui ce are de gând să facă cu cei 10.000 de euro câștigați la finalul competiției. 

Livian de la Puterea Dragostei a spus ce va face cu marele premiu
Livian de la Puterea Dragostei a spus ce va face cu marele premiu

Citeste si: Se petrece chiar acum! Universul ne trimite un mesaj amenințător - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

„Ştiţi foarte bine că am apartamentul acela pe care trebuie să îl fac. Trebuie să aleg mobilă... Hai să vă răspund la întrebarea asta cu premiul, ce o să fac cu el. O să-l țin...”, a spus Livian de la Puterea Dragostei pe vlog. 

Livian are o casă pe care trebuie să o termine în Cluj. El a fost ajutat și de tatăl lui, Nelson Mondialu`, dar mai are multe lucruri de făcut la ea.

Citeste si: Puterea dragostei 31 iulie. Mihai, dezvăluiri incredibile despre Alexandra: „Am văzut-o prin toate ipostazele...”

Livian și Bianca formează un cuplu oficial?! 

Livian va mai petrece o singură zi în București, la Bianca, după care va pleca acasă la Cluj. Acesta a spus că se va mai întoarce în București peste câteva zile.  Chiar dacă ei au petrecut mult timp împreună și se alintă pe live-uri, nu au făcut încă anunțul oficial despre relația lor. Cu toate acestea, Livian a dat de înțeles că lucurile se desfășoară din ce în ce mai bine între ei. 

Livian de la Puterea Dragostei a spus ce va face cu marele premiu
Livian de la Puterea Dragostei a spus ce va face cu marele premiu

Citeste si: E razboi la Puterea dragostei! Ce secrete s-au mai aflat? Mihai nu mai e asa de tacut: "Am vazut-o!"Nu pierde Puterea dragostei, ASTAZI, de la 11:00 si de la 17:00

Întrebat la un moment dat dacă a urmărit un vlog al unui fost concurent, Livian a spus că nu, pentru că a avut treburi mai împortante. 

„Încerc în timpul ăsta liber cât stau aici să mă focusez pe Bianca”.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

America surprinde toată Planeta! Nimeni nu ar fi crezut asta. Au pierdut războiul

Actorul Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți, dezvăluire jenantă despre Elena Udrea: „Știi cine a fost la mine odată? Elena Udrea. Mamă, ce am tăvălit-o…”

Catinca Roman, dezvăluiri șocante despre Petre Roman: „Pe Oana o mai atingea”

Florin Pastramă, gest impresionant pentru iubita lui. Brigitte: ”Te iert pentru toate minciunelele”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies