Livian de la Puterea Dragostei, detalii incendiare despre bătaia dintre fete: „Au trezit tot hotelul”

Livian de la Puterea Dragostei a vorbit pe larg despre sandalul care a zguduit casa dragostei din Turcia, dar și hotelul în care sunt cazați concurenții.

Autor: A.B.G.

In articol:

Spiritele s-au încins din nou la Puterea Dragostei! Zilele trecute au apărut pe internet mai multe filmulețe în care Roxana și Andreea Pirui s-au luat la ceartă. Cele două fete s-ar fi răfuit de mama focului dacă nu ar fi intervenit Ligi între ele.

În plus, scandalul ar fi început din senin, după ce fetele au consumat un pahar de alcool în cinstea Ellei care își sărbătorea ziua de nume.

Citeste si: Ramona de la Puterea Dragostei, acuzată că a participat la bătaia dintre Roxana și Andreea Pirui! Ce mesaj le-a transmis tuturor

„Ați văzut că au apărut pe internet clipuri în are era implicată Andreea Pirui, Ligi, Ramona, Oprică și Roxana. Ceartă în hotelul fetelor. Ce s-a întâmplat: s-au strâns Ella, Daiana, Pirui și Ligi în camera Ligiei, era ziua Ellei. Au băut un păhărel, de Florii, de ziua ei de nume. Nimic ieșit din comun. Nu aveți de ce să le blamați că au băut alcool”, a început Livian să spună în vlogul lui. 

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei a dezvăluit de ce mai stă în emisiune după despărțirea de Livian: „Nu pot sta departe de el”

Livian de la Puterea Dragostei, despre motivele care au dus la cearta dintre Pirui și Roxana 

Livian a spus că fetele s-au certat destul de tare și s-au luat de păr, dar nu au apucat să se bată.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, despre motivul despărțirii de Livian: „Ai pierdut-o din cauza...”

„Nu știu ce au vorbit fetele, nu știu din ce motiv s-au trezit Roxana cu Oprică să meargă la ușă la Pirui. Eu știu din sursă sigură că nu Pirui s-a dus la Roxana și la Oprică, că ele au mers. De acolo a început nebunia Istanbulului.

Nu făceau suporterii echipelor Fenerbahce cu Galatasaray așa ceva. Au trezit tot hotelul. Nu au făcut bine ce au făcut că s-a ajuns așa departe cu mână în păr și tentative, însă din câte am văzut Roxana o provoca pe Pirui. De data asta, norocul a fost că Ligi s-a pus în ușă. Pirui se împingea în ea, Oprică, surprinzător, spunea: „Oprește-te, calmează-te”.
Nu au apucat să își dea să își rupă. A fost un scandal și la noi la băieți. Ce vă pot spune este că fetele au fost separate.”, a mai spus Livian. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies