Livian de la Puterea dragostei, în brațele Teodorei, fosta lui iubită?! S-au dat singuri de gol!

Livian s-ar fi întors în brațele fostei lui iubite, după despărțirea de Bianca. Au apărut imagini care îi dau de gol.

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea

livian si teodora
Livian și Teodora au fost împreună înainte ca acesta să intre în casa Puterea dragostei


In articol:

Livian și Bianca s-au despărțit la scurt timp după ce s-a încheiat sezonul 2 al emisiunii Puterea dragostei și cu toate că relația lor părea să meargă mai bine ca niciodată, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată și au pus punct.

Cum a fost filmat Livian de la Puterea dragostei alaturi de Teodora, fosta lui iubită

Bianca încă îl iubește pe Livian, iar asta se vede din gesturile pe care fosta concurentă de la Puterea dragostei le face pe rețelele de socializare, de la declarații de dragoste la primele ore ale dimineții, la promovarea melodiei pe care a lansat-o Livian în urmă cu câteva zile.

livian si teodora
Livian și Teodora s-ar fi întâlnit după despărțirea acestuia de Bianca

Livian, însă, pare că ar fi trecut peste ruptura care i-a șocat pe fanii celor doi și mai mult decât atât, se pare că există și un motiv bine întemeiat. Se zvonește că fiul lui Nelson Mondialu s-a întors în brațele fostei lui iubite, Teodora, fata cu care a avut o relație înainte să intre în emisiune și cu care se specula la un moment dat că ar fi continuat să se iubească și când a pășit în casa dragostei.

Citeste si: Din ce a ajuns să facă bani Bianca Comănici după ce a câștigat Puterea Dragostei? Nu o să îți vină să crezi!

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

teodora
Teodora și Livian s-au fotografiat în același loc

Citeste si: Puterea dragostei, 24 august: încă un conflict violent acaparează casa! ”Te aștept la hotel sau ne batem aici?”

Citeste si: Bianca Comănici se întoarce la Puterea dragostei în sezonul 3? Răspunsul pe care îl aștepta toată lumea! ”Lucrurile sunt clare”

livian
Livian ar fi reluat legătura cu Teodora, fosta lui iubită

Acum, însă, se vorbește că foștii iubiți s-au întâlnit pe ascuns și că și-ar fi reluat relația. Nu se știe, însă, dacă este adevărat sau sunt doar niște vorbe ale fanilor răutăcioși, cert este că au apărut imagini cu ei împreună, iar pe conturile lor de socializare au apărut imagini cu ei separat, dar în același loc. Să fie oare începutul unei noi povești de iubire? Rămâne de văzut. Până la confirmarea zvonurilor, imaginile vorbesc de la sine.

Livian și Teodora erau încă împreună când acesta a intrat în casa Puterea dragostei?

În momentul în care Livian a intrat în emisiune, gurile rele vorbeau că acesta ar fi în continuare într-o relație cu Teodora, cea despre care susținea că era fosta lui iubită. Și cu toate că fiul lui Nelson Mondialu și-a șters toate fotografiile în care apărea alături de aceasta, tânăra nu a făcut același lucru, pe pagina ei existând mai multe fotografii în care apărea alături de Livian și chiar își făceau declarații de dragoste în comentarii.

Cu doar zece zile înainte de participarea la casting-ul Puterea Dragostei, Livian părea extrem de fericit și de îndrăgostit alături de Teodora.

„Mereu fata mea”, a scris el în dreptul unei fotografii.

„Mereu și pentru totdeauna”, a răspuns ea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

VIDEO! Imagini de infarct la un balcon din Mamaia. Așa a luat ea micul dejun, în timp ce el... Cuplul acesta chiar știe cum să-și vândă apartamentul!

Gabriel, noul concurent de la Puterea Dragostei a divorțat în urmă cu două luni! Care ar fi fost, de fapt, motivul?

Pensionarii sunt terminați! Vor pierde aproape 200 de lei. Este dezastru în sistem

Bilanț Covid-19, 24 august: 825 de cazuri de infectare cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore

Alertă națională. Românii primesc o veste proastă. COVID-19 a suferit schimbări majore

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies