Livian de la Puterea Dragostei, îndrăgostit până peste cap de Bianca! Mesajul de iubire care o va face pe fată să plângă de emoție

Bianca și Livian de la Puterea Dragostei formează un cuplu, iar cei doi concurenți se pare că sunt tare îndrăgostiți.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

fara descriere

Relația dintre Bianca și Livian i-a încântat peste măsură pe fanii tinerei care se află în emisiune încă de la începutul primului sezon și care până acum nu a reușit să-și găsească iubit. Acum, Bianca și Livian nu formează doar un cuplu, dar cei doi par foarte îndrăgostiți.

Încă din emisiunile difiuzate săptămâna trecută, Bianca și Livian și-au declarat public relația și camerele de filmat au surprins mai multe momente tandre între cei doi.

Acum, însă, Livian a mers mai departe. El a postat un filmuleț în care îi face Biancăi o declarație de iubire impresionantă. Suntem siguri că după ce a văzut video Bianca a plâns emoționată de așa dovadă de iubire.

Citeste si: Raffaelo, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a avut iubită acasă? Dezvăluirile făcute de Diana, tânăra de care s-a despărțit acum

Citeste si: Nelson Mondialu a intrat în direct cu Andreea Mantea și concurenții Puterea Dragostei!

Citeste si: Cele două cupluri de la Puterea Dragostei, date comun! Atât Bianca și Livian, cât și Mary și Robert s-au sărutat din plin! Imagini romantice

fara descriere

”Eu nu prea rostesc ”te iubesc” pentru că mi se pare că e un cuvânt mare, dar ce simt eu pentru Bianca… când sunt lângă ea, așa o stare îmi dă de-mi vine să o explic, iar singurele cuvinte care pot exprima starea aia, pe care le găsesc, sunt astea: ”te iubesc”. Știu că e foarte scurt timpul! Dar cred că am întâlnit-o într-o viață anterioară, cred că ne-am iubit și în alte vieți. Doar ea e în sufletul și în mintea mea, nici o altă femeie”, a spus Livian despre Bianca.

Bianca de la Puterea Dragostei, mesaj de iubire pentru Livian

Pe de altă parte, și Bianca a tot dat mesaje în ultima perioadă în care arată cât de frumoasă este relația ei cu Livian. Recent, în dreptul unei fotografii postate de Bianca pe contul ei oficial de Instagram, în care apare în brațele lui Livian, concurenta de la Puterea Dragostei a pus o declarație de iubire ”Îți mulțumesc, Doamne, pentru că mi l-ai trimis", a scris Bianca de la Puterea dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate