Livian de la Puterea dragostei nu o lasă pe Bianca să-i cunoască trecutul. Ce are de ascuns: „O fată din...”

Bianca de la Puterea dragostei vrea să știe mai multe despre trecutul lui Livian, dar el nu o lasă.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Livian de la Puterea dragostei își ascunde trecutul de Bianca


In articol:

Livian de la Puterea dragostei își ascunde trecutul de Bianca. Bianca și Livian de la Puterea dragostei au trecut în ultimele 11 luni de la o relație de dragoste, la una de prietenie. Ei se află pe drumul spre împăcare, însă vor să se cunoască mai bine ca prieteni. Cu toate acestea, Bianca își acuză fostul iubit că nu este deschis față de trecutul lui.

Bianca l-a întrebat recent pe Livian despre o fostă iubită, iar a refuzat să-i dea explicații. „L-am întrebat de o fată din trecut și nu a vrut să-mi zică. El știe toate secretele mele, înainte îi ziceam tot, acum nici eu nu-i mai zic”, i-a mărturisit Bianca Ellei. 

Citeste si: Doi concurenți de la Puterea Dragostei s-au mutat în Italia? Pozele care îi dau de gol

Citeste si: Puterea dragostei 27 iunie. Daiana, dată afară din platou de către Andreea Mantea: „Ieși afară!”

Citeste si: Puterea Dragostei, 26 iunie: amenințările continuă, Berna și Ramona au ajuns la cuțite

Din cauza comportamentului său, Bianca a decis și ea să nu mai fie așa deschisă cu Livian, chiar dacă el îi știe toate secretele

„Înainte știi câte îi ziceam? Nu-i mai zic pentru că nu citește. Prea se ascunde de mine, încontinuu. De ce să se ascundă? Așa putea să-mi zică și mie despre tine (n. red. Ella), că sunt lucruri minore. Dacă el nu era popular și nu era vlogger, eu nu știam nimic despre el. Am aflat eu mai multe, oricum”, a declarat Bianca.

„După 11 zile dacă n-ai încredere în mine, atunci când? Când plec din emisiune. M-am enervat, dar măcar mă mai calmez. Am mai cunoscut băieți și niciunul n-a fost așa, să se ascundă”, a adăugat Bianca de la Puterea dragostei.

Livian de la Puterea dragostei își ascunde trecutul de Bianca

Livian de la Puterea dragostei, afirmația cu care a șocat întreaga casă. Este vorba despre Ramona: „Vreau s-o...”

În casa Puterea dragostei sunt multe momente amuzante pe cât sunt și tensiuni. Pentru a mai destinde atmosfera, Livian, Renat, Ligi, Gabi și Daiana au început să se joace telefonul fără fir. Livian a fost cel care a început și i-a spus lui Renat, iar cerul a continuat până a ajuns la Daiana.

Mirarea tuturor a fost mare atunci când ceilalți concurenți au aflat că Livian i-a spus lui Renat: „Vreau s-o tăvălesc pe Ramona”. Afirmația a provocat un ropot de râsete între concurenții prezenți la joc. (Citeste si: Fosta iubită a lui Livian, lovitură cumplită pentru concurentul de la Puterea dragostei! Ce a făcut)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate