livian iubita
Prima apariție a Florentinei în vlog-ul lui Livian

Vedete

Livian de la Puterea dragostei nu vrea să-și țină iubita ascunsă! Prima fotografie de cuplu alături de Florentina

Livian de la Puterea dragostei și Florentina au fost surprinși tot mai mult împreună.

livian iubita
Prima apariție a Florentinei în vlog-ul lui Livian[Sursa foto: Captură YouTube]

Livian și Bianca au fost cel mai îndrăgit cuplu din casa Puterea dragostei, chiar și după ce s-au despărțit. După ce au câștigat împreună trofeul pentru sezonul al doilea, fanii cuplului se așteptau ca cei doi să se împace și să fie împreună în afara emisiunii. Chiar dacă au petrecut o săptămână împreună după ce au câștigat, se pare că relația lor a ajuns la final.

Acum, Livian este pregătit să treacă mai departe și să formeze o nouă relație.

„Lupul” se afișează tot mai des cu noua lui iubită, Florentina, despre care susține că sunt „în cunoaștere”. Livian și-a rugat susținătorii, cât și pe cei ai Biancăi, să nu o mai atace pe noua lui iubită în mediul online.

"Toată chestia asta este între mine și Bianca, nu înțeleg de ce implicați și alte persoane. De ce o implicați și pe fata cu care ies. Dacă este să atacați pe cineva, mă puteți ataca pe mine.

Nu dați în fată, în susținătorii mei”,
a declarat Livian, în ultimul său vlog.

Citeste si: Livian, mesaj direct pentru toți Bibișorii! A dezvăluit ce a făcut pentru fanii Biancăi: „Asta a fost adevărul”

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei are o relație cu Florentina din timp ce era în casă cu Bianca? Avem toate detaliile: „A fost alături de mine în momente grele”

Citeste si: VIDEO Livian de la Puterea Dragostei nu se mai ascunde! Imaginile în care apare alături de noua iubită

E oficial! Livian a publicat prima poză cu Florentina pe Instagram

Florentina și-a făcut câteva apariții în ultimele vlog-uri ale lui Livian. Acum, a venit rândul ca fostul concurent să „oficializeze” relația și pe pagina lui de Instagram.

În urmă cu puțin timp, Livian a postat o fotografie cu scopul de a-și anunța fanii că urmează un vlog în această seară, de la ora 19:00.

„Ora 19:00 vlog!🐺 I’am pierdut cheia de la masina.. cât ma costa și cum am rezolvat aflați diseară✨😓”, este descrierea fotografiei.

Citeste si: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși în timp ce se certau în mijlocul străzii. Ce i-a reproșat actorul- radioimpuls.ro

livian iubita
Livian și Florentina, prima fotografie împreună pe Instagram[Sursa foto: Instagram]

Ceea ce a atras atenția fanilor este că în fotografie, alături de Livian și mașina sa, apare și Florentina. Tânăra încearcă să-și ascundă fața, însă este vizibil că este ea. La secțiunea de InstaStory, Livian a mai postat câteva videoclipuri în care apare și noua lui iubită, în care a și etichetat-o.( Citeste si: Ce trup de zeiță are Florentina, noua iubită a lui Livian! Acesta a recunoscut că se "iubesc" încă din luna martie!)