Livian de la Puterea Dragostei, posibilă victimă a coronavirusului. Cum a reacţionat mama lui când i-a dat vestea

Livian de la Puterea Dragostei a fost acasă pentru câteva zile. La întoarcerea în Turcia, Livian a anunţat-o pe mama sa că este posibil să fie infectat cu coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Livian de la Puterea Dragostei a băgat spaima în mama lui când i-a spus că la aterizarea din avion a fost luat în primire de o echipă de medici care i-au făcut un control pentru a depista o eventuală infectare cu noul coronavirus.

Citeste si: Peste un milion de romani plecati in Italia se tem pentru vietile lor

Citeste si: Coronavirusul loveste Guvernul! Aici se izolează premierul Ludovic Orban! Motivul pentru care Vila Lac 1 e ocolită de președinți

Livian de la Puterea Dragostei, posibilă victimă a coronavirusului. Cum a reacţionat mama lui când i-a dat vestea

Livian a făcut haz de necaz de noul virus care a băgat spaima în toată lumea şi s-a gândit să îi facă o farsă mamei sale. Concurentul de la Puterea Drgaostei i-a spus mamei sale că a fost preluat de o echipă de medici şi supus mai multor investigaţii.

Citeste si: Coronavirus Romania - 70 de cazuri, 11 confirmari vineri, pana la pranz. Fostul ofiter MAI a imbolnavit multi oameni

fara descriere

"Fiţi atenţi! Vorbesc cu mama prin mesaje şi vă ataşez aici toată connversaţia. Din plictiseală, iartă-mă, mamă! Dacă îi spun că am presimţit ceva o să-i induc şi o să zică şi ea inconştient că şi ea a presimţit că se va întâmpla ceva rău. Ce vrei, mamă. Am fost în ţară, nu m-ai ţinut în braţe, nu mi-ai oferit afecţiune, m-ai terorizat. În loc să preţuieşti fiecare minut să stai cu mine, tu îmi spui de carantine.", spune Livian în vlogul său în timp ce vorbeşte cu mama lui prin mesaje. 

Bineînţeles că la auzul acestor veşti, mamei lui Livian i s-au înmuiat picioarele şi l-a sunat de urgenţă cu video pentru a se convinge cu ochii ei că ceea ce spune Livian este adevărat. Concurentul de la Puterea Dragostei a mai lungit-o puţin cu gluma, dar în momentul în care a văzut că mama lui este devastată de vestea că ar putea fi infectat cu coronavirus, i-a spus adevărul.

fara descriere

Livian: Sunt în maşina aia. Au zis să nu umblu cu telefonul că poate are bacterii, de aia mi-au zis că mi-l iau.

Mama lui Livian: Eşti dus cu capul?

Livian: De ce?

Mama lui Livian: Ce faci acum? Vrei să fac infarct?

Livian: Ce faţă ai, ţi-am făcut-o, spune Livian răzând că mama lui nu şi-a dat seama că este vorba de o farsă. Ai văzut dacă mă terorizezi când sunt acasă?

Mama lui Livian: Eşti dus cu capul, măi copile. Mi-e rău de tot. Dar ce v-au făcut?

Livian: Nimic. Ne-au luat temperatura şi nu aveam nimic. 

Mama lui Livian: M-am dus liniştit. 

Liniştită că fiul ei a ajuns cu bine la destinaţie, mama lui Livian a închis telefonul, supărată de glumele pe care le face cu Livian într-o astfel de situaţie de criză.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate