Livian de la Puterea Dragostei s-a împăcat cu fosta iubită?! Cei doi țin legătură de când concurentul a fost plecat în vacanță în România

Detalii picante ies la iveală despre Livian și relația lui actuală cu fosta lui iubită care l-a și înșelat cu un polițist.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

 Livian de la Puterea Dragostei s-a împăcat cu fosta iubită


In articol:

Livian de la Puterea Dragostei are o relație tumultuoasă cu Bianca Comănici, dar se pare că sunt mai multe femei în viața sa. Relația lui din competiție s-a răcit odată cu vacanța lui din România, chiar dacă el nu a vrut să recunoască acest lucru. Concurentul din competiția moderată de Andreea Mantea ar avea și acum o legătură cu fosta lui iubită, care culmea, l-a și înșelat.

Citeste si: Mesaj emoționant al iubitei concurentului mort de la Puterea dragostei

Livian și fosta lui iubită s-au împăcat?! Mesajul transmis de o apropiată a fetei pentru Bianca

O apropiată a fostei iubite a lui Livian a transmis un mesaj dur pentru Bianca. 

Citeste si: Puterea dragostei 29 iunie. Berna, decizie radicală după ce a fost cerută de Philip: „Mă despart de el. Îți dau inelul și te-am pupat”

„Bianca, spune-ne și nouă dacă știi de fosta iubită a lui Livian, Alexandra, care l-a înșelat cu un polițist și după care a suferit foarte mult. Se pare că sentimentele pentru ea au revenit și când a fost ultima oară în România pentru că s-au întâlnit și s-au împăcat”, este mesajul tranmis de o apropiată a fostei iubite a lui Livian, prin intermediul vloggerițelor Reea și Tina.

Citeste si: Nelson Mondialu îi vrea pe Livian și Daiana împreună. Anunț ȘOC: „Să vină cu ea acasă. E cea mai...”

Prietena fostei iubite a lui Livian, care se pare că este și actuala, mai nou, spune că Livian îi declară iubire iubitei sale din România și pe Bianca o ține doar pentru a se face remarcat în competiție.

 Livian de la Puterea Dragostei s-a împăcat cu fosta iubită

„Pe tine nu te iubește, te vrea în prejam lui doar pentru proiecte. Doar să nu piardă haita și lumea care îl susține pentru că dacă lumea își dă seama cum s-a jucat el cu inima ta s-a terminat totul pentru el. Fata aia știe de tine, dar tu știi doar de prietenie. El i-a promis că doar pe ea o iubește. Pe tine te ține doar pentru a se ridica. Deci vă ține pe amândouă. Pe ea o iubește și pe tine te ține pentru faimă”, a mai scris fata în mesaj.

 Livian de la Puterea Dragostei s-a împăcat cu fosta iubită

Reea și Tina, vloggerițele apropiate concurenților din casa Puterea Dragostei spun că totul se leagă și că într-adevăr Livian s-ar fi împăcat cu fosta lui iubită încă de când a fost el plecat în România. 

„Livian o minte pe fata asta că el și Bianca nu mai au nicio treabă, dar el cu Bianca se duc mereu la hotel și întrețin relații intime. O minte pentru 'haită'”, au adăugat vloggerițele Reea și Tina. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate