Livian de la Puterea dragostei s-a văzut cu fosta iubită?! Răspunsul concurentului

Livian de la Puterea dragostei este în România și se zvonește că s-ar fi văzut cu fosta iubită, Teodora.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

 Livian de la Puterea dragostei s-a văzut cu fosta iubită?! Răspunsul concurentului


In articol:

Livian de la Puterea dragostei și-a luat o scurtă vacanță și a venit în România, iar fanii emisiunii susțin că s-ar fi întâlnit cu Teodora, fosta lui iubită.

Concurentul a negat zvonurile și susține că este în continuare în relație cu Bianca.

fara descriere

¨Livian s-a văzut cu fosta lui iubită în România. Se zvonește că s-a văzut cu fosta iubită, cea cu care făcea vloguri. Livian nu este acum în emisiune, pentru a scoate o melodie. L-am contactat pe Livian, ne-a spus că nu este adevărat, că nu s-a văzut cu fosta iubită, că a văzut și el zvonurile, însă nu este adevărat. Că nu s-a despărțit de Bianca. S-a auzit că este Bianca este în Turcia, în camera de hotel și plânge de câteva zile", au declarat Reea și Tina.

 Livian de la Puterea dragostei s-a văzut cu fosta iubită?! Răspunsul concurentului

Livian de la Puterea dragostei a plecat din emisiune! Ce are de gând să faca Bianca

Livian de la Puterea dragostei a anunțat că părăsește emisiunea "Puterea dragostei". Acesta a plecat din Turcia pentru o vreme, deoarece are treburi urgente în România.

Citeste si: Livian a părăsit competiția Puterea Dragostei și a făcut un anunț șocant: „M-am despărțit de Bianca”

Citeste si: Manuela de la Puterea Dragostei, mesaj pentru Turcu după ce iubitul Roxanei a amenințat-o

Citeste si: Roxana de la ”Puterea Dragostei”, dată de gol de bărbatul pentru care făcea show aproape goală! De când ”se ascund” cei doi

Livian de la Puterea dragostei a mărturisit că a plecat din emisiune, provizoriu, deoarece are o serie lucruri pe care trebuie să le rezolve urgent, în România.

"Suntem curioși ce vei face tu cât timp eu voi fi în țară. Dacă cumva simt ceva nu mai răspund de regulament, te caut în tot Istanbulul. Tre' să mă duc în țară să rezolv una-alta, tre' să semnez la apartament. E urgent să semnez la apartament, să fie apartamentul pe numele meu", a anunțat Livian într-un vlog făcut cu Bianca. Bianca rămâne în emisiunea "Puterea dragostei" și așteaptă ca Livian să se întoarcă în Turcia.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate