Livian, scrisoare de la o persoană misterioasă! Ce scria în bilețelul respectiv: "Iubirea cere sacrificii..."

În urmă cu scurt timp, Livian declara faptul că a primit o scrisoare de la o persoană importantă.

Livian, scrisoare de la o persoană apropiată
Livian[Sursa foto: Instagram]
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Totuși, până în urmă cu doar o seară, bărbatul nu a dat niciun fel de detaliu despre expeditor. Aseară, Livian a postat un videoclip pe canalul lui de Youtube, unde și-a anunțat urmăritorii despre scrisoarea primită, de la ce scrie în aceasta, până la numele persoanei care a trimis-o.

Livian, scrisoare de la o persoană apropiată

În urmă cu doar o seară, Livian a postat un videoclip pe canalul său de Youtube, unde a citit scrisoarea pe care a primit-o. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a citit-o de față cu toată lumea și a spus de la cine a primit-o. 

Citeste si: Livian, surpriză pentru o domnișoară misterioasă! Cum a fost surprins fostul concurent de la Puterea Dragostei?!

Livian, scrisoare de la o persoană apropiată
Livian[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

"Dragă Livian,

Fie ca Maica Domnului să îți lumineze mintea, sufletul și să îți călăuzească pașii în viață. PS: Sper să fim printre primele persoane cu un mic cadou de casă nouă! Să o stăpânești sănătos.

Cu mult drag, SS! Când i-oi greși lu' mă-ta și lui sor-ta, să ai la ce te ruga...", a fost scrisoarea primita de Livian.

Se pare că tânărul a primit cadou de casă nouă o icoană sfințită. Alături de scrisoarea respectivă, acesta a mai primit și un bilețel, unde erau scris următoarele rânduri.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei a făcut anunțul mult așteptat! Când va deveni tătic și la ce nume s-a gândit

Livian, scrisoare de la o persoană apropiată
Livian[Sursa foto: Instagram]

"Nu trebuie să îți duci lupta creștinească cu predici și contestații, ci cu adevărată iubire ascunsă. Când contestăm, ceilalți reacționează.. Când îi iubim, sunt mișcați și câștigăm. Când iubim, credem că noi le oferim ceva celorlalți, pe când, în realitate, ne oferim noi înșine. Iubirea cere sacrificii și să sacrificăm cu umilință ceva ce e al nostru, care, în realitate, este al lui Dumnezeu."

, este bilețeul primit de fostul concurent de la Puterea Dragostei. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Comănici, interviu emoționant cu mama ei! Motivul pentru care bruneta și-a petrecut Crăciunul singură: „Nici n-am vrut să îmi fac brad...”

Puterea dragostei 26 decembrie. Marinescu s-a întors în casa băieților: „Nu îți prea faci treaba, Comănici”

După ce Bianca Comănici a devenit prezentatoare, acum Livian a dat vestea pe care toți o așteptau: „Ne vedem în alte proiecte"

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

TRAGEDIE cumplită în politică! S-a stins din viaţă chiar ieri. Acum au făcut anunțul teribil

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

DEZASTRU MONDIAL. Forța a 15 bombe atomice a distrus locul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies