Liviu Dragnea, în stare gravă la închisoare. Codrin Ștefănescu face acuzații fără precedent: „Are dureri groaznice și nu i se permite să se opereze”

Fostul secretar general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, l-a vizitat recent pe Liviu Dragnea la închisoare. El susține că fostul lider al social-democraților se simte rău și că îi este încălcat dreptul la sănătate.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Liviu Dragnea se simte rău la închisoare
Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD


In articol:

Codrin Ștefănescu a anunțat, luni, 7 septembrie, pe Facebook, că Liviu Dragnea trece prin momente grele în penitenciar. Fostul secretar general adjunct al PSD face acuzații grave și susține că Dragnea este în realitate „pedepsit după interviul dat în presă” în luna iulie şi nu este lăsat să se opereze la coloană, deşi are dureri groaznice.

„Anunț pentru membrii, simpatizanții și sustinātorii PSD! Astāzi am fost in vizitā la Liviu Dragnea! Liderul nostru uitat de Ciolacu și echipa sa de academisti SRI, provizoriu aflați la conducerea partidului. Pe care și l-ar dori putrezit in închisoare și niciodatā liber. Liviu mi-a spus cā este pedepsit dupā interviul dat in presā! Singurul caz dupā Revoluția din Decembrie 89! I-au interzis dreptul la muncā, îl țin forțat in camerā, i-au interzis dreptul la pachete, vizite și interviuri in media! Deși sunt cereri imense in acest sens! Chiar și dreptul sāu la sānātate este refuzat, amânat, tergiversat”, a scris acesta.

Citeste si: Livian vine la Puterea Dragostei 3 cu noua lui iubită, Florentina Nicol! Fanii insistă și pentru aducerea Biancăi Comănici! Acum să vezi ce iese!

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Nelson Mondialu a aruncat bomba despre noua relație a lui Livian de la Puterea Dragostei: ”Ei se iubesc de foarte mult timp”

Citeste si: Veste tristă pentru Liviu Dragnea. Fostul lider PSD rămâne în închisoare, după ce Curtea de Apel București i-a respins contestația. Decizia e definitivă

Liviu Dragnea are probleme de sănătate

Fostul secretar general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a precizat că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea este precară. El susține că fostul lider al PSD are dureri mari de coloană și necesită operație.

„Trebuie sā se opereze la coloanā, are dureri imense și asteaptā sā i se permitā asta! E un om puternic, nu plânge, nu urlā! Dar ceea ce i se intâmplā este inadmisibil! Sistemul este înfricoșat de el, știm asta! Dar unui patriot nu trebuie sā i se încalce toate drepturile, doar pentru cā PSD și opinia publicā tac complice! Sunt mulți oameni curajoși care vor lua poziție in sensul acesta! Eu sunt unul! Am vrut sā vā informez ca sā știți situația realā! Sunt sigur cā avocații sāi vor prezenta situația asta intr-o conferintā de presā in zilele urmātoare. Fiți alāturi de el! Are nevoie, deși nu o cere!”, a mai scris Codrin Ştefănescu pe Facebook

Liviu Dragnea a acordat la începutul lunii iulie un interviu postului TV Realitatea Plus, realizat de fosta sa consilieră, Anca Alexandrescu. Fostul lider al PSD a acuzat mai mulţi membri social-democrați că au trădat lupta împotriva „statului paralel”.

Urmatorul articol
Citește și:

Sfatul zilei, 22 august 2020: se recomandă momente de relaxare pentru anumiți nativi, însă și concentrare și asumare din partea altora

Șerban Huidu, ceartă monstru în avion! Prins în mijlocul unui scandal din cauza măștilor de protecție: ”Știu, am omorât trei oameni, dar a fost un accident!”

Horoscop, sambata, 22 august 2020: nativii din zodia Vărsător au parte de o zi plină de energie negativă

Răsturnare de situație! Ciprian Napi NU l-a ucis pe Emi Pian. Cine este, de fapt, asasinul

Hipertensiunea provoacă forme grave de COVID-19! Cadrele medicale trag un semnal de alarmă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies