Liviu Dragnea, vizitat de psiholog în închisoare. Are condiții de VIP și stă singur în cameră

Liviu Dragnea a fost vizitat de un psiholog la Penitenciarul Rahova. Fostul șef PSD stă într-o celulă proaspăt renovată și e, momentan, singur în cameră.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Rămâne de văzut dacă Liviu Dragnea va primi un coleg de celulă, întrucât procedurile spun că în perioada de carantină deţinuţii trebuie să aibă cel puţin un coleg de celulă. Specialiştii spun că noii deţinuţi trebuie să aibă companie, ca să fie ţinuţi departe de gânduri negre, precum ideile de suicid, informează digi24.ro.

De cum a intrat în închisoare, Liviu Dragnea a fost percheziţionat, fotografiat şi amprentat. A primit un număr de identificare, numit matricolă penală, şi a fost introdus în baza de date. Apoi, i s-au făcut primele analize şi a stat de vorbă cu un psiholog. Prima vizită a fost a avocatei sale, mai notează sursa citată.

Liviu Dragnea va putea lucra în închisoare. Având în vedere că fostul lider al PSD are probleme la coloana vertebrală el va fi, cel mai probabil, scutit de munca fizică. Dragnea ar putea lucra la revista închisorii. Liviu Dragnea va avea dreptul zilnic, potrivit regulamentului închisorii, la 10 apeluri telefonice. Totodată, el poate primi cinci vizite lunare. 

Dragnea are dreptul să primească lunar un pachet cu alimente în greutate de maximum 10 kg, la care se poate adăuga o cantitate de maximum 6 kg de fructe şi legume. Va avea dreptul la o vizită intimă, o dată la 3 luni cu durata de 2 ore, cu condiţia să nu fie sancţionat disciplinar în ultimele 6 luni şi să participe activ la programele educaţionale.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate