Liviu Guta, arestat si umilit in inchisoare, in timp ce parintii il credeau MORT: "Timp de 4 ani mama mi-a facut parastas..."

In urma cu 20 de ani, Liviu Guta a fost declarat mort de catre familie. Timp de 4 ani, mama artistului i-a facut parastas.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere
 
Liviu Guta  a povestit pentru WOWbiz, in urma cu ceva timp, un episod mai putin placut din viata sa. Artistul a fugit de acasa, iar familia l-a crezut mort timp de 4 ani, in timp ce el se afla in strainatate si la puscarie. 
 
"Auzisem ca multi romani se duc in Iugoslavia sa munceasca. M-au urcat in podul vagonului si am fugit din tara. Nu le-am zis parintilor pentru ca stiam ca nu ma vor lasa. A doua zi am inceput direct munca. Exista o piata unde te vindeai. Ca sclavii. Te urcai intr-un tractor si te trimiteau ei unde considerau. Erau zile in care eram epuizat", si-a inceput Liviu Mititelu povestea.
 

 

 
"Aveam un rucsac cu haine, mergeam noaptea pe strada si tipam sa ma ajute Dumnezeu", a mai povestit artistul.
 
fara descriere
 
Dupa o perioada petrecuta in Iugoslavia, Liviu s-a decis sa fuga in Austria.  A plecat tot clandestin, cu trenul.
 
"Eram in Iugoslavia si aveam o paine si doi dinari in buzunat. Pe 14 iunie, chiar de ziua mea, asteptam trenul sa ma duc in Austria. A venit la mine un copil cu ochii albastri. Mi-a cerut o bucata de paine. O secunda m-am intors. Cand m-am uitat, nu mai era. Eu cred ca a fost un inger de la Dumnezeu, sa ma incerce, sa vada daca merit sa ajung in Austria.", a mai povestit Liviu Mititelu pentru WOWbiz.
 
"In Austria m-au oprit niste politisti. Mi-au pus catusele. M-au dus la sectie. Eu aveam pasaportul in lenjeria intima, dar nu m-au dezbracat complet, nu au gasit pasaportul. M-au descaltat, dupa care m-au dus in celula. M-am apucat sa mananc pasaportul, dupa trei pagini m-am oprit, mi-am dat seama ca am coperta si nu o sa pot sa-l mananc pe tot", asa a inceput experienta lui Liviu in puscarie.
 
fara descriere
 
"Dupa ora 20:00-21:00 imi scoteam capul pe geam si incepeam sa cant manele. Am devenit cunoscut si primeam tigari, blugi, eram "platit" sa le mai cant. Asa am reusit sa supravietuiesc 6 luni acolo. Inainte sa fiu eliberat mi-au ras sprancenele. Ei se amuzau foarte tare.
 
Mama mea mi-a facut parastas, nu stia nimeni de mine de 4 ani. A crezut ca am fost omorat pentru organe", a declarat Liviu Mititelu pentru WOWbiz.
 
Nu mai vorbise cu familia de 4 ani, toti il credeau mort. Liviu Mititelu a mers impreuna cu echipa WOWbiz la Brasov, in casa parinteasca. Mama lui a  povestit durerea prin care a trecut.
 
"Ii faceam parastase. Prin cate am trecut. Eram mereu plansa, ma duceam la serviciu. Nu dormeam noptile. Vai, prin cate am trecut", a povestit mama lui Liviu.
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate