Liviu Guță îi face praf pe "cântăreții' de la Puterea Dragostei! "Este ilegal să cânte..."

Liviu Guță face mărturii tulburătoate despre anumiți cântăreți de la Puterea Dragostei, care „nu au voce și ar trebui să recite poezii”.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Liviu Guță
Liviu Guță vorbește despre concurenții de la Puterea Dragostei


In articol:

Liviu Guță îi face praf pe anumiți concurenți de la Puterea Dragostei, care s-au apucat de cântat și sunt în top la momentul actual. Cântărețul de muzică de petrecere a vorbit despre problemele pe care le are cu acești noi cântăreți de pe piață.

Liviu Guță, atac la adresa cântăreților de la Puterea Dragostei

Cântărețul este destul de activ pe conturile de socializare și de foarte multe ori vorbește cu urmăritorii săi despre aspectele din viața personală. De data aceasta, Liviu Guță a făcut un videoclip pe Youtube în care a vorbit deschis despre un subiect care îl deranjează în ultima perioadă, "cântăreții" de la Puterea Dragostei. După ce mai mulți participanți s-au lansat în muzică și au ocupat top-urile, artistul a decis să vorbească despre părerea pe care o are față de muzica lor.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

"E ilegal să cântați! Unii dintre voi nu aveți nicio legătură cu muzica. La ce, Doamne iartă-mă, cântați? Și ce cântați? Că voi vorbiți... Nu puteți să vorbiți în emisiune? Vă duceți să vorbiți muzical?! Băi, dansați naibii, faceți altceva! Nu vă apucați de cântat, că nu aveți legătură cu cântatul!", a spus Liviu în ultimul video de pe Youtube. 

În plus, Liviu a mai adăugat faptul că e conștient de faptul că și ei au nevoie de bani, dar trebuie neapărat să se reorienteze către alt domeniu, pentru că cel actual nu este pentru ei. 

"Voi nu vă auziți puțin?"

"Voi nu vă auziți puțin? Eu nu contest faptul că ar trebui să mâncați și voi, să vă faceți ceva, dar faceți-vă altceva, nu muzică! O stricați, pe bune! Stricați toată muzica...", a mai adăugat acesta. 

De asemenea, artistul îi atacă destul de grav pe cântăreții cei noi de pe piață și le spune că ei merg să cânte cu CD-ul, talentul lor fiind zero.

"Merge asta, mai filmez cu un manelist, mai apar și eu în videoclipuri și după mă apuc și eu de muzică, dacă tot merge. Eu în locul vostru mi-ar fi rușine să cânt, pentru că vă aud ăștia care au ureche și nu știu cum vă duceți la discotecă, la nunți.. Cu CD-ul, bineînțeles... Că lumea îi cheamă, pentru că oamenii de rând nu știu muzică. Oamenii de rând, care vă cheamă la nunți, ei se folosesc de voi pentru clienți. Cântați cu CD-ul! Cântați, mă, ca noi 17 ore live!", a mai adăugat Liviu. 

Urmatorul articol
Citește și:

Imagini șocante în București! Mascați, atacați cu un topor de către un bărbat beat. Oamenii legii au fost răniți în timp ce încercau să salveze rudele agresorului

Lora a trecut prin momente teribile în Bali! "Am căzut în genunchi și am început să plâng..."

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Ruby a ieșit din spital cu perfuziile în mână! “Nu plec cu mâna goală”

Mihai Trăistariu a făcut ravagii pe internet, după ce s-a transformat în femeie. Fanii l-au luat la rost: ”Mai bine erai fată...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies