Liviu Teodorescu Jador manele

Liviu Teodorescu și Jador

Vedete

Liviu Teodorescu și Jador s-au întâlnit într-un studio de înregistrări! Ce a spus artistul după ce l-a ascultat pe manelist cântând live: "Nu e așa, o chestie, că se apucă oricine acum să deschidă gura!"

Artistul a fost impresionat să vadă cât de bine cântă Jador, atunci când l-a auzit live.

Liviu Teodorescu a fost recent invitat în cadrul emisiunii "Duet cu Alexandra", difuzate pe canalul de Youtube "theXclusive". Printre altele, artistul a povestit și despre o întâlnire pe care a avut-o cu Jador în urmă cu ceva timp, într-un studio de înregistrări. Iată cu ce impresie a rămas cunoscutul cântăreț după ce l-a auzit pe manelist cântând live.

Citeste si: Liviu Teodorescu, gata să devină tată pentru prima oră. Ce spune artistul despre momentul în care va avea primul copil

Liviu Teodorescu: "Am tras de câteva ori cu Jador în studio și m-a pus în genunchi!"

Alexandra Ungureanu l-a pus în dificultate pe Liviu Teodorescu și l-a întrebat dacă ar accepta vreodată să cânte manele. Sincer din fire, artistul a dezvăluit că nu se pricepe să abordeze acest gen muzical. El a povestit că s-a întâlnit la un moment dat cu Jador într-un studio de înregistrări și au încercat să tragă o piesă împreună, însă manelistul "l-a pus în genunchi": "Nu cânt manele, nu sunt priceput.

Ce ați auzit acum e tot ce știu să fac. Nu, dar chiar nu știu. Am tras o dată, mă rog, de câteva ori, cu Jador în studio și m-a pus în genunchi. Adică manelele se cântă într-un fel, nu e așa, o chestie, că se apucă oricine acum să deschidă gura și să facă 'aaa', și aia e manea. Nu e!"
, a declarat Liviu Teodorescu, în emisiunea "Duet cu Alexandra".

Liviu Teodorescu despre vocea lui Jador

Liviu Teodorescu 

[Sursa foto: Captură video]

"Nu cred că eu, ca artist, pot să susțin așa ceva!"

Liviu Teodorescu a recunoscut că nu se vede cântând manele. Unul dintre motive l-ar reprezenta faptul că este un gen muzical total opus de cel pe care el îl abordează în prezent:

Citeste si: Liviu Teodorescu, anunțul prin care și-a uimit fanii: ”Vedeți că e groasă!” Ce surpriză le pregătește artistul

"Alexandra Ungureanu: Nu crezi că stăpânești skill-urile complet?

Liviu Teodorescu: Floricelele.

Sunt foarte multe, foarte complexe și foarte bine puse la punct. Nu m-aș băga (n.r. să cânte manele), nu cred că eu, ca artist, pot să susțin așa ceva! Cred că ceea ce fac eu ca artist e opus. Dar apreciez genul și îi apreciez pe cei care o fac bine!", a mai spus Liviu Teodorescu, în emisiunea amintită.

Jador gen muzical

Jador

[Sursa foto: Facebook]