Liviu Varciu da cu biciu'! Ce a putut sa spuna despre casnicia cu Adelina Pestritu? "Am fost cel mai trist ginere! Doamne, bine ca m-am..."

Liviu Varciu si Adelina Pestritu au trait o frumoasa, dar scurta poveste de dragoste, iar amintirile mariajului cu frumoasa bruneta il mai urmaresc si acum pe Varciu.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descrierefara descriereAflat la nunta lui Vasilica Ceterasu, Liviu Varciu a tinut un discurs prin care a subliniat cat de dificila este casnicia, vorbind din proprie experienta, desigur. (Ce a spus Liviu Varciu dupa ce s-a spus ca se insoara cu sora lui Scarlatescu! VEZI declaratia lui)
Desi multa lume il banuieste ca inca mai tanjeste dupa Adelina, Liviu a dat de inteles ca anii petrecuti alaturi de bruneta au fost iadul pe pamant. fara descriere

"Sa stiti ca nu-i usoara casnicia. Eu am avut una de doi ani. Doamne, iti multumesc ca m-am lepadat! Stiti cum se zice - "Te lepezi de Satana?"- Eu m-am lepadat. Eu am fost foarte stresat la nunta, am fost cel mai trist ginere", a povestit Liviu Varciu despre ziua nuntii sale.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate