Vedete

Liviu Varciu, despre despartirea de Anda Calin! Declaratii neasteptate dupa ce s-a spus ca nu mai locuiesc impreuna

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Liviu Varciu, despre despartirea de Anda Calin! Declaratii neasteptate dupa ce s-a spus ca nu mai locuiesc impreunaicon photo
 
La doar 5 luni de la nasterea micutei Anastasia, au existat zvonuri ca Liviu Varciu si Anda Calin s-au despartit, ba mai mult, ca nu ar mai sta impreuna. 
 
Liviu Varciu neaga informatiile aparute in presa si sustine ca relatia lui cu Anda este una buna, de respect si ca se bucura impreuna de minunea lor. 
 
 
“Nu este nimic adevarat! NU ne-am despartit! Locuim impreuna! Ne bucuram impreuna de minunea de ingeras din viata noastra. O respect foarte mult pe Anda. Ea imi creste frumos copilasul.”
 
 “Nu inteleg de unde si pana unde atatea speculatii la adresa vietii mele. Au scris ca fiica mea cea mare a fost  de la mine din casa. Nici aia nu era adevarat! Cu mama Carminei am o relatie bazata pe respect si amandoi am decis ce e mai bine pentru Carmina. Era suficient sa se uite pe Instagramul meu si sa vada ca eu si Anda suntem impreuna! Tocmai ce am pus o poza cu ingerasul! Si daca tot verifica, dati si un like! Va pup pe toti de nu va vedeti!”, a declarat Liviu Varciu pentru spynews.ro. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune