Logodnica lui Radu Mazăre a ajuns la Rahova: „Nu mă așteptam să mă ceară”

Logodnica lui Radu Mazăre a vorbit despre povestea de dragoste pe care o are cu fostul edil al Constanței.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Roxana Mihalache, viitoarea soție a lui Radu Mazăre, a ajuns joi la Penitenciarul Rahova, acolo unde fostul edil al Constanței este închis. Cei doi urmează să se căsătorească în curând, iar astăzi femeia a declarat că nu se aștepta să fie cerută în căsătorie.

Cu toate acestea, Roxana Mihalache este extrem de optimistă și crede că vor trece împreună peste acest moment greu.

„Eram împreună cu el în aeroport. Voiam să ne întoarcem în capitala Madagascarului, locul unde stăm. Am lăsat bagajele, ne-am făcut check-in-ul, după care, ajungând mai devreme, am hotărât să mergem să mâncăm la un restaurant din apropiere. Am mâncat, ne-am întors pentru a ne face formalitățile de a ne urca în avion, iar în momentul respectiv au venit doi polițiști de la frontieră”, a povestit Roxana Mihalache, aflată în vizită la Rahova.

„Ne-au luat documentele și ne-au dus într-un birou. Acolo ne-au luat actele și ne-au spus să așteptăm. Am așteptat o oră și ceva până a venit cineva, fără a se prezenta, fără a avea o legitimație. Au zis să mergem cu ei la poliție. Ne-au luat toate lucrurile și ne-au ținut arestați, pur și simplu”, a mai spus viitoare soție a lui Radu Mazăre.

Citeste si: Burak Ozcivit pregătește surprize mari telespectatorilor din România

Citeste si: Clipe grele pentru Adriana Bahmuțeanu: „Cel mai negru întuneric”

Citeste si: Carmen de la Sălciua, atac discret la Culiță Sterp? "Lângă mine poate sta doar un bărbat foarte puternic"

„Eu tot am întrebat unde trebuie să mergem, de ce, cum? Mergem la Poliție. O să vă zică responsabilul. Toată această poveste cu responsabilul până în momentul în care am ajuns acolo și acest responsabil nu mai apărea. Ne-au luat toate lucrurile și ne-au ținut arestați într-un birou”, a rememorat Roxana Mihalache momentul arestării fostului edil din Madagascar.

Viitoarea soție a lui Radu Mazăre a spus că acesta nu a avut probleme în Madagascar cu autoritățile de acolo:

„El nu a avut niciodată probleme în Madagascar. (…) Niciodată cu nimic (nu l-a căutat poliția, n.r.). (Autoritățile, n.r.) Știau că el locuiește și de situația lui.”, a mai spus Roxana.

Roxana Mihalache, detalii despre luna de miere

Întrebată cum era viața lor în Madagascar, Mihalache a spus că era „una normală”.

„Plăcută, cu activități. Foarte frumos. Eu, funcția pe care o am, nu am timp să stau la plaje, ba din contră, mă ocup de tot ce înseamnă administrativ, de client. Și tot ce înseamnă administrativ”, a spus Roxana Mihalache.

Iubita lui Mazăre a spus că nu se aștepta să fie cerută în căsătorie:

„Nu m-am așteptat (să o ceară de soție, n.r). Relația pe care o am cu Radu am avut-o și o am în continuare am trăit-o ca și când eram deja căsătoriți. O trăiesc în continuare. O simt ca o relație oficializată. Nu e ușor, dar trecem peste, că nu avem de ce să stăm să ne chinuim cu gândul că ne desparte un zid. (…) Inelul, rochia, și lucrurile materiale nu sunt foarte importante pentru mine. (…) Nu ne-am gândit la copil. Nici înainte, nici acum. Sincer nu știu de ce a făcut-o acum (a cerut-o în căsătorie, n.r.). Probabil așa a simțit. Problemele lui juridice au fost mult mai importante. Eu l-am înțeles. Am fost lângă el. (…) Luna de miere am avut de când ne-am cunoscut până acum”.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate