Lola, atac fără precedent la adresa Asianei Peng! ”Ești copil alintat și nesimțit acum”

Lola a sărit la gâtul Asianei Peng, despre care a spus că are un comportament de copil alintat

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere
Spiritele se încing la Survivor România, mai ales acum că eliminările bat la ușă și premiu cel mare pare tot mai aproape. Rivalitățile ies la iveală, nervii sunt întinși la maxim și nu mai este loc de amabilități.


In articol:

Cam așa se pot descrie evenimentele care au avut loc luni pe traseu, la prima probă de imunitate a săptămânii. Din nimic, între Lola, cea mai vocală dintre războinice, și Asiana Peng s-a iscat un conflict, în urma căruia s-a lăsat cu jigniri, mai ales din tabăra...albastră.

Citeste si: Masa festiva in seara de Paste la ''Survivor Romania''! Cum au reactionat concurentii cand au vazut mancarea traditionala!

Citeste si: TULBURĂTOR! Ghiță de la Survivor România, abandonat în copilărie! ”Am fost la casa de copii”! Declarațiile care au șocat în Republica Dominicană

Citeste si: Andy de la Survivor și Cristi, prietenul lui cel mai bun, concurenți la Puterea Dragostei? „Ella e pentru tine!”

fara descriere
Lola a luat pur și simplu foc

Supărată că faimoasa a acuzat-o că face o psihologie inversă la startul probei, Lola a luat pur și simplu foc, și nu a mai ținut cont de nimic. De pe banca ei a trecut la un tir de acuze, la care nimeni nu s-ar fi așteptat, inclusiv colegii ei, care nu au mai avut cum să o oprească.

fara descriere
Lola, atac fără precedent la adresa Asianei Peng! ”Dacă încep o psihologie inversă cu tine, fii ”antenă”, întorci capul pe după picioare” 

”Băi, ești... Vezi că ești copil alintat și nesimțit acum. Cred că nu știi cu cine ai de a face(...) Dacă încep o psihologie inversă cu tine, fii ”antenă”, întorci capul pe după picioare. Băi, în ziua de azi să fii om e o mare calitate. Dar, oamenii ca tine...în fine, vai ce m-am enervat...Tu, vii la noi și zicin, ”pot să folosesc și eu focul”, vreau și eu ”apiță”...Nu mai dau nimic de azi înainte, să fie clar”, a lansat Lola un atac fără precedent la adresa Asianei Peng!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate