Vedete

Loredana Chivu a cedat! Parea ca s-a impacat cu fostul, insa scandalul abia acum incepe: "Nu ma mai asociati cu acest golan. S-a ajuns la amenintari"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Loredana Chivu a cedat! Parea ca s-a impacat cu fostul, insa scandalul abia acum incepe: "Nu ma mai asociati cu acest golan. S-a ajuns la amenintari"icon photo
 
Loredana Chivu trece printr-o perioada mai tulbure din viata sa. Blondina s-a despartit de Mihai, barbatul alaturi de care a trait 4 ani, iar acum pare sa nu-si gaseasca linistea. 
 
Seara trecuta, intr-un moment de slabiciune, Loredana Chivu a publicat un mesaj prin care roaga sa nu mai fie asociata cu fostul sau iubit si in care dezvaluie ca s-a ajuns chiar si la amenintari si jigniri din partea lui, ca este un golan fara caracter. 
 
 
Mesajul a fost sters ulterior, semn ca a fost publicat la nervi. 
 
Mai mult decat atat, blondina ii reproseaza lui Mihai ca a mers la film cu amanta, pe banii sai, in timp ce ea se afla la munca. 
 
Vezi mesajul in galeria foto. 
 
 
Bianca Drăgusanu, îndrăgostită lulea de Alex Bodi! Blondina se sărută cu omul de afaceri în public, fără să îi pese de gura lumii! VIDEO EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune