Vedete

Loredana Chivu a recunoscut! Câte operaţii estetice are

Loredana Chivu a vorbit într-o emisiune TV despre operaţiile estetice. Blondina a recunoscut câte intervenţii are.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Loredana Chivu a recunoscut! Câte operaţii estetice areicon photo

Loredana Chivu a recunoscut câte intervenţii estetice are. Foarte multe persoane de pe social media au întrebat-o mereu cum de arată perfect şi cum de are un ten impecabil şi buze mari. Ei bine, Loredana a răspuns acestor întrebări.

Loredana Chivu a mărturisit că prima operaţie estetică pe care şi-a făcut-o a fost pentru că a avut nevoie de ea, dar, apoi, celelalte au urmat în urma dorinţelor sale.

”Am o rinopastie, pentru că am fost obligată, nu putea să respir. Am umblat şi la forma nasului. Am la sâni câteva operaţii pentru că am avut o problemă. În rest, am injectări. Cinci operaţii, patru la sâni una la nas. Nu, nu am cercei în sâni”, a povestit Loredana Chivu.

Informaţii şocante despre moartea celebrului cântăreţ de muzică populară în vârstă de doar 40 de ani! “Daniel Rosalim a murit de cancer. El a trăit tot timpul foarte sănătos, a făcut tot ce a fost posibil pentru a evita boala!” EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019icon photo

Stiri

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019

Autorităţile de la noi au schimbat regimul legal al tichetelor valorice primite de angajaţi, însă au reuşit să încurce pe toată lumea.

Titlu secțiune