Loredana Chivu, filmată în timp ce se săruta cu manelist celebru! Pe el îl aștepta iubita acasă! Ce făcea Bogdan Mocanu în acest timp

Vedete

Loredana Chivu, filmată în timp ce se săruta cu manelist celebru! Pe el îl aștepta iubita acasă! Ce făcea Bogdan Mocanu în acest timp

Loredana Chivu a fost filmată în timp ce se săruta cu un manelist celebru. Este vorba desper Nikolas Sax, un tânăr alături de care a apărut de mai multe ori în utlima vreme.

Loredana Chivu a fost filmată în timp ce se afla în avion cu Bogdan Mocanu și Nikolas Sax. Cei trei tineri se duceau spre un concert și, în timp ce concurentul de la Puterea Dragostei dormea, manelistul și dansatoare se sărutau pasional, chiar lângă el. Întreaga scenă a fost filmată de un alt pasager.

Nikolas Sax era așteptat acasă de iubită. Rămâne de văzut dacă, în urma imaginilor apărute pe internet, ea îl va ierta sau se va despărți de el definitiv.

Nu este ptima dată când Loredana Chivu este surprinsă în compania manelistului, însă nimeni nu credea că între ei era ceva mai mult decât o prietenie și o relație profesională. Fanii emisiunii Puterea Dragostei au făcut-o praf pe celebra blondină după ce au văzut imaginile. „Loredana îi ia la rând! Cred că s-o fi pupat aia și cu Bogdan Mocanu!”, „Așa își câștigă ea banii!”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care fanii emisiunii le-au lăsat după ce imaginile au apărut pe internet.