Vedete

Loredana Chivu s-a sarutat cu Philipp Plein! Imaginea compromitatoare

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Loredana Chivu s-a sarutat cu Philipp Plein! Imaginea compromitatoareicon photo

Loredana Chivu a starnit controverse weekend-ul acesta dupa ce a petrecut vineri seara, in compania celebrului designer Philipp Plein.


Celebru si pentru apetitul deschis fata de distractie, dar si fata de romancele frumoase, designerul care s-a iubit in trecut si cu Madalina Ghenea, dar si cu Andreea Sasu, a petrecut in compania fostei asistente TV.


Loredana Chivu a aparut intr-o serie de filmulete si imagini pe contul de instagram al designerului, iar recent, o noua imagine i-a surprins pe cei doi intr-o ipostaza compromitatoare.
Aflati intr-un club de fite, Philipp Plein si Loredana Chivu s-au sarutat cu patos, in vazul tuturor, cei doi parand ca se simt foarte bine unul in compania altuia.

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune