Vedete

Loredana Chivu, surprinsa la coada la posta! Ce-a facut blondina cand a ajuns la ghiseu! Bucurestenii si-au dat imediat coate intre ei

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Loredana Chivu, surprinsa la coada la posta! Ce-a facut blondina cand a ajuns la ghiseu! Bucurestenii si-au dat imediat coate intre eiicon photo

Loredana Chivu, aparitie neasteptata, miercuri, la un oficiu postal din Bucuresti! Blondina si-a facut aparitia la sediul postal cu o recomandata, asteptand, cel mai probabil sa ridice un colet.


Imbracata in haine lejere si "camuflat" cu o sapca neagra, Loredana si-a asteptat randul la coada, in timp ce butona de zor telefonul.


Bucurestenii au fost, initial, distrasi, de pletele platinate si lungi ale divei din fata lor, iar la o privire mai atenta, au constatat ca blonda e nimeni alta decat Lore Chivu!


In scurt timp, acestia au inceput sa isi dea coate, iar altii sa o fotografieze pe Loredana care incepea sa se simta vizibil stanjenita de ochii curiosi.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune