Loredana Chivu, terorizată timp de 7 ore de un bărbat! Mărturiile vedetei

Loredana Chivu a povestit că a fost urmărită în trafic de un bărbat. Vedeta nu a rămas fără reacție.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

„Am crezut că era vreun paparazzi, nu știu… M-am gândit că e cineva la început. După câteva ore la salon, am constatat că sunt din nou urmărită cu mașina. Eu oricât încercam să îl evit, el era în urma mea. M-am dus la mall, unde am stat o oră, după care m-am întors și am constatat că sunt urmărită de aceeași mașină și același individ.

Am pus o frână bruscă, forțându-l pe el să vină cumva în stânga mașinii mele, am deschis geamul și l-am întrebat de ce mă urmărește și mi-a spus că nu mă urmărește și încă ceva ce n-am înțeles. Cu toate acestea, m-am dus la o bancă și l-am văzut că a parcat cu trei mașini în urma mașinii mele, am ieșit din bancă, am pornit mașina mea și am condus mai agresiv, încercând să-l las în urmă”, a povestit Loredana Chivu la TV.

Loredana Chivu a dat Poliția în judecată, după care s-a răzgândit! Vezi ce s-a întamplat

Loredana Chivu a deschis proces Poliției Române la jumătatea lunii august, dar a renunțat ulterior la plângere.

Loredana Chivu a deschis proces Poliției Române la jumătatea lunii august, dar a renunțat ulterior la plângere! Amendată pe raza județului Constanța, la începutul verii, probabil pentru depășirea vitezei, blonda a contestat sancțiunea și a dat Poliția în judecată, procesul fiind stabilit pentru data de 14 august, la Judecătoria Constanța. Numai că, surprinzător, blonda a renunțat la intenție, notificând instanța de hotărârea ei.  

”Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: Anulează cererea de chemare în judecată formulată de către petenta Chivu Loredana Daniela, în contradictoriu cu intimatul INSPECTORATUL DE POLITIE AL JUDETULUI CONSTANTA, având ca obiect plângere contravenţională. Cu drept de cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea de reexaminare se depune la Judecătoria Constanța. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, conf. art. 402 C.pr.civ. astăzi, 14.08.2019”, se notează pe site-ul Ministerului Justiției. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate