Loredana Groza, adevărul despre soţul ei! Acesta este motivul pentru care îl ţine ascuns de atâta timp

Lolredana Groza a dezvăluit de ce jumătatea ei, Andrei, se ţine departe de ochii presei.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Loredana Groza este căsătorită de mai bine de 20 de ani, dar puţini ştiu asta despre ea. Câtăreaţa îşi ţine viaţa privată atât de bine ascunsă încât nici măcar fanii ei nu au prea multe detalii. În zilele noastre toate vedetele împărtăşesc fotografii peste fotografii cu prietenii şi familiile lor. Cu toate acestea, artista a făcut faţă cu brio provocării de a publica şi ea imagini din intimitatea casei. 
 
Loredana a explicat totuşi, în cadrul unui interviu, motivul pentru care îşi ţine soţul ascuns de ochii presei, mai ales că în presă s-a scris de câteva ori că relaţia dintre ei s-ar fi terminat. 
 
fara descriere
 
„De la început, amândoi am zis că aşa e cel mai bine. Andrei e un tip foarte discret şi nu vrea să stea în lumina reflectoarelor. E suficient să fie o persoană în casă care să atragă atâtea bliţuri”, a dezvăluit cântăreaţa în cadrul unui interviu pentru Ok! Magazine. 
 
Loredana a mai spus şi că nu a simţit nevoia să le închidă gura celor care îi credeau despărţiţi pentru că nu are nimic de demonstrat lumii în acest sens. 
 
„Niciodată! Pentru că eu ştiu ce am acasă. Ştiu ce relaţie avem şi n-avem nevoie de confirmările lumii pentru relaţia noastră. „Lasă lumea să vorbească, ăsta-i rostul ei!“, vorba cântecului”, a mai spus ea, pentru sursa mai sus citată. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate