Loredana Groza, primele declarații despre presupusa relație cu Nick Casciaro! Formează sau nu cei doi un cuplu: ”Ne iubim”

Sunt sau nu împreună Loredana Groza și Nick Casciaro?! Aceasta este întrebarea ce stă pe buzele tuturor de mai bine de câteva săptămâni.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Loredana Groza și Nick Casciaro și-au pus fanii pe jar în ultima perioadă, asta pentru că cei doi artiști s-au pozat extrem de apropiați în ultimele săptămâni.

Ei bine, de aici și până când internauții să creadă că cei doi formează un cuplu a fost doar un pas. Astfel, atât Lori, așa cum este alintată de către admiratorii săi, cât și câștigătorul show-ului de talente, au lămurit politcos situația, oferind primele declarații despre presupusa relație dintre ei doi.

Loredana Groza: ”Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială”

La puțin timp după ce s-a zvonit că blondina ar fi divorțat de Andrei Boncea, soțul său, Loredana Groza s-a afișat alături de Nick Casciaro, câștigătorul unui show de talente, aceștia fiind din ce în ce mai apopiați. De îndată, fanii au început să-și pună semne de întrebare, așa că au presupus că între cei doi artiști ar fi vorba de mai mult de o relație strict profesională.

Loredana Groza, poză incendiară pe social media! Iată poza care a pus fanii pe jar!

Însă, cu toate acestea, Loredana Groza a spus lucrurilor pe nume și a explicat concret ce se întâmplă, de fapt, între ea și Nick Casciaro. Vedeta a declarat recent că ea și tânărul nu formează un cuplu, ci au foarte multă chimie pe scenă, dar și în viața reală au o prietenie strânsă.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

„Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. (…) Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj.

Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin”, a declarat Loredana Groza pentru un post TV.

Sunt sau nu împreună Loredana Groza și Nick Casciaro

Loredana Groza și Nick Casciaro

[Sursa foto: Instagram]

Ce a declarat Nick Casciaro privind relația dintre el și Loredana Groza

De asemenea, Nick Casciaro a avut și el ceva de completat la afirmațiile Loredanei Groza, acesta spunând că Loredana este ca o mamă pentru el, o simte ca făcând parte din familie și mai mult decât atât, artista i-a făcut Crăciunul mai frumos, asta pentru că nu l-a lăsat să petreacă singur sărbătorile.

Citeste si: Loredana Groza, comentarii acide din partea fanilor! „Când nu vrei să accepți că îmbătrânești!"

Privind comentariile din mediul online, acolo unde fanii au considerat că sunt un cuplu, Nick Casciaro a spus că este amuzat de tot ceea ce se întâmplă pe rețelele de socializare.

„E mama mea. Mi-a făcut Crăciunul mult mai frumos. Suntem prieteni, pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie. Deci, toți oamenii care tastează lucrurile prostește pe Instagram și pe Facebook, mă fac doar să râd. Râdem mult pe acest subiect, pentru că face parte din industrie, deci e OK.”, a adăugat Nick Casciaro.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies