Loredana Groza, transformare șocantă! Nici nu mai seamănă cu ea în tinerețe! Vezi GALERIA FOTO cu imaginile comparative

Loredana Groza este poate artista de la noi care a reușit să se reinventeze de cele mai multe ori.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Loredana Groza in tinerete
Loredana Groza, în primii ei ani de vedetă

 


In articol:

Ajunsă la 50 de ani, împliniți chiar în această vară, Loredana este total transformată. Cele mai recente apariții ale ei, în emisiunea unde face parte din juriu, au șocat pe mulți. Asta și pentru că Loredana pare că nu mai seamănă cu ea.

Întrebată însă de intervențiile pe care și le-a făcut la nivelul feței de arată acum total schimbată, Loredana a spus că nu și-a făcut operații, ci a apelat doar la tratamente neinvazive.

Loredana Groza super sexy
Loredana Groza, în urmă cu vreo 20 de ani

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

”Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație  de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a spus Loredana Groza într-un interviu pentru revista Viva.

Loredana Groza
Loredana Groza, într-o perioadă ăn care nu apelase prea mult la intervenții estetice

Ce spun fanii despre transformarea Loredanei Groza ”Nu ești tu”

Și totuși, fanii adevărați ai divei, care o știu pe aceasta încă de la 18 ani, atunci când a apărut primul ei album, fabulos, ”Bună seara, iubito”, nu pot să nu remarce transformările. ”Din păcate nu mai semeni cu tine! Ador vocea ta, respect dorința ta de a te păstra frumoasă, dar nu ești tu!”, i-a spus un fan într-un comentariu pe pagina ei de socializare.

Loredana la 50 de ani
Așa arată acum Loredana Groza, la 50 de ani, de nerecunsocut

Ce spun medicii despre intervențiile estetice ale Loredanei Groza

De altfel, recent, un medic estetician a făcut o analiză atentă a chipului Loredanei Groza și a explicat la ce intervenții a apelat cel mai probabil.

”Are foarte mult botox în cele trei zone standard de botox: frunte, coada ochilui și zona dintre sprâncene. Pielea ei este în prezent perfect întinsă. Dacă vă uitați un pic și la gâtul ei, și-a întins și pielea de acolo tot prin intermediul botoxului. 

La nas, înainte ea avea probabil o deviație de sept, care îi dădea și o asimetrie. Probabil a suferit intervenții fie chirurgicale, fie nechirurgicale, cu acid hialuronic pentru a ajunge la rezultatul din prezent. Acum are un nas mai finuț, drept, mai micuț. Forma aceasta a nasului o întinerește. (…) Tot cu acid hialuronic și-a făcut și o reconturare de mandibulă. Vreo 4, 5 ml de acid hialuronic. De asemenea, și-a făcut niște pomeți extraordinari. O altă schimbare care îi conferă un aspect tânăr sunt șanțurile nazogeniene pe care și le-a estompat probabil cu acid hialuronic. Buzele, de asemenea, acum o formă plină. Sunt foarte bine conturate și cărnoase”, este analiza chipului Loredanei realizată de medicul chirurg estetician Victor Topolog.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Loredana Groza, dezvăluiri despre traumele din copilărie! "Înghițeam în sec și ștergeam o lacrimă în colțul ochiului"

S-a aflat! Ce pensie au părinții Loredanei Groza! Ea e superdivă, dar bătrânii...

Bani în plus pentru aceste Case de Pensii! Cine va primi sume suplimentare și de ce

Loredana Groza, făcută praf pe Facebook! Ce spun oamenii despre aparițiile ei photoshopate!

Loredana Groza șochează încă o dată! ”Doamne, că nu se mai termină...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies