Loredana Groza, transformată total! ”Nu am regrete”

Loredana Groza şi-a surprins prietenii de pe social media! Cu un nou look, artista a stârnit o reacţie foarte frumoasă din partea oamenilor.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Loredana Groza a postat pe reţelele de socializare o imagine în care apare schimbată! Nu doar că a optat să se machieze natural, punându-şi culoarea ochilor în valoare, dar pare-se că vestita cântăreaţă a ales să se şi vopsească în culori ”nebuneşti”! Blondă, dar şi cu o nuanţă de un indigo deschis, Loredana Groza a primit mii de aprecieri, dar şi comentarii de la prietenii virtuali!

Nu am regrete pentru ce am făcut, doar pentru ce nu am făcut”, a scris Loredana Groza în dreptul fotografiei postate.

”Plăcut”, ”Eşti cea mai frumoasă şi iubitoare femeie din lume, te iubesc nespus şi am mers la concertele tale în fiecare an”, ”Aţi bătut la uşa inimii mele şi eu v-am deschis, nu ştiam că îmi veţi face viaţa atât de frumoasă! Sunteţi aşa de specială pentru mine, inima mea bate pentru dumneavoastră şi niciodată nu va înceta să vă iubească”, ”Divă”, ”La ce chirurg estetician ai operat nasul? Vreau să merg şi eu”, ”Nici eu nu regret nimic, eu iubesc, iubesc această fată frumoasă cu glas briliant, oriunde mă afli şi o ascult. Habar nu am cu ce ascult, cu inima, cu urechile, cu sufletul, dar îmi place!”, sunt o parte din comentariile pe care Loredana le-a primit. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate