Loteria Romana, acuzata ca a inventat un castigator! Acuzatia vine din partea unui fost angajat

Loteria Romana a inventat un castigator pentru a pune deoparte trei milioane de euro. Acuzatia extrem de grava îi apartine fostului consilier al Loteriei Romane, Sorin Constantinescu.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

”Jocurile de noroc sunt pura matematica si probabilistica. În momentul în care am auzit la tv în decembrie, pe 30, ca ar fi doi castigatori la o agentie mica, în provincie, am afirmat public ca nu exista asa ceva si ca nu se poate, pentru ca s-ar încalca toate legile probabilisticii. Deci sunt, parerea mea, doua posibilitati: una este ca a fost eroare de soft, pentru ca softul pe care îl au a fost preluat de la greci, grecii au plecat în niste conditii nu tocmai prietenoase si s-ar putea sa fi lasat niste blank-uri în soft. Este clar nu este al doilea castigator. Acuma, sunt doua posibilitati, ori prima care v-am spus-o, ori sa fie o rea-intentie din partea Loteriei, ca sa-si mareasca veniturile care oricum sunt extrem de slabe, înspre faliment”, a declarat Sorin Constantinescu, într-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV citat de stiripeseurse.ro.

Astfel, spune, fostul consilier al Loteriei romane, banii intra ilegal în conturile Loteriei.

”În aceste conditii banii se fac venit la bugetul Loteriei, vor intra în fondurile Loteriei, contrar legislatiei în vigoare, care spune ca cel putin 40% din banii luati de la jucator trebuie sa mearga în premii. În momentul cand cei trei milioane intra înapoi în buget, deja nu se mai respecta procentul de castig care a fost data castigatorilor. Adica se încalca flagrant legea jocurilor de noroc”, a mai spus Constantinescu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: