LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc . Rezultate duminică, 24 octombrie 2021. Vezi care au fost numerele norocoase

LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. 24 octombrie 2021 - rezultate.

Autor: Elena Popescu

In articol:

LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Rezultatele de duminică, 24 octombrie 2021. Duminică au avut loc noi extrageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc. 

LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc

Duminică, 24 octombrie 2021, au avut loc noi extrageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40  și Super Noroc. Numerele au fost extrase începând cu ora 18.15. Numerele afișate sunt de la extragerea de duminică, 24 octombrie.

Numerele extrase duminică, 24 octombrie 2021

Citeste si: Horoscop Chinezesc 25 octombrie 2021. Vezi ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni

LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc

LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc

[Sursa foto: Shutterstock]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Cum să atragi banii în viața ta

1. Se spune că banii atrag bani, iar sărăcia atrage sărăcie. Așa că ai grijă să nu cheltuiești și ultimul ban din casă. Trebuie să ai întotdeauna bani în casă, dar și în portofel.

2. Economisește cât poți de mult și gândește-te că poate oricând să apară cheltuieli neprevăzute, iar tu trebuie să fii pregătit.

3. Superstiție legată de prosperitate: poartă solzi de pește, grâu, orez sau un trifoi cu patru foi în portofel. Acestea sunt simbolurile care atrag norocul, banii și prosperitatea în viața ta. Un talisman la fel de norocos este să ai asupra ta o monedă găurită sau o bancnotă împăturită în trei.

Cum și-a recuperat un bucureștean banii pe care i-a dat unei celebre artiste, după ce i-a picat nunta din cauza pandemiei? Cei doi nu semnaseră nici un contract! EXCLUSIV

4. În fiecare dimineață de luni, cere cuiva o sumă de bani, chiar dacă este vorba și de 1 leu. Se spune că dacă primești bani de la prima oră, vei atrage bani toată săptămâna.

5. Repară țevile și robinetele din casă. Dacă picură sau curge vreo țeavă nu ai noroc în casă. Picăturile de apă sunt semn de ghinion și țin banii departe de tine.

6. Este imperativ să îți achiziționezi un copăcel cu bani pe care să-l ții în locuința ta. Acest copăcel îți va aduce noroc dacă îl ții în zona de sud-est a casei.

7. Banii mărunți pune-i într-un borcan și nu îi risipi. Borcanul cu mărunțiș poate atrage bani și prosperitate în viața ta. Totodată pune un săculeț cu sare în partea de sud-est a locuinței, se spune că acest lucru va atrage norocul, banii și prosperitatea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies