LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc . Rezultate joi, 7 octombrie 2021. Vezi care au fost numerele norocoase

LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. 7 octombrie 2021 - rezultate.

Autor: Elena Popescu

In articol:

LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Rezultatele de joi, 7 octombrie 2021. Duminică vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc. 

LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc

Joi, 7 octombrie 2021, vor avea loc noi extrageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc. Numerele vor fi extrase începând cu ora 18.15. Numerele afișate sunt de la extragerea de duminică, 3 octombrie.

Numerele extrase duminică, 3 octombrie 2021

Loto 6/49: 45, 3, 35, 20, 21, 32
Loto 5/40: 34, 37, 31, 28, 9, 13
Joker: 4, 44, 41, 37, 9 + 10
Noroc: 3 7 4 5 9 5 6
Super Noroc: 0 8 0 8 3 9

Citeste si: Cine sunt primii câștigători ai Loteriei Vaccinării, după extragerea de duminică

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc

LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc

[Sursa foto: Shutterstock]

Când are loc loteria bonurilor fiscale

Loteria bonurilor fiscale a luat naștere din dorința autorităților de a combate evaziunea fiscală. Oamenii sunt încurajați să ceară bonurile fiscale agenților economici pentru a putea participa la loterie.

Loteria bonurilor fiscale a fost anulată încă din martie  anul trecut din cauza pandemiei. Aceasta se va relua după încetarea stării de alertă în care ne aflăm.

”Conform Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 153/2020, publicat în Monitorul oficial în data de 04.09.2020, se suspendă organizarea extragerilor lunare și ocazionale ale Loteriei bonurilor fiscale pe perioada stării de alertă/urgență, după caz, urmând ca acestea să fie reluate după trecerea unui interval de timp rezonabil, de 90 de zile de la încetarea stării de alertă/urgență”, este anunțul făcut de Loteria Română.

Citeste si: LOTERIA DE VACCINARE. Românii care se vaccinează anti-COVID pot câștiga premii uriașe la Loteria Vaccinării

LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc

LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc

[Sursa foto: Shutterstock]

Care sunt premiile oferite la loteria bonurilor fiscale

Potrivit legislației în vigoare, loteria bonurilor fiscale constă în extragerea aleatorie de numere, în vederea acordării de premii în bani persoanelor fizice rezidente și nerezidente din România, care dețin bonuri fiscale care atestă cumpărarea de bunuri sau de servicii pe teritoriul României.

Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine). Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câștigătoare în prima etapă de selecție, va elibera o copie a acestora cu mențiunea „conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenței, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP și ANAF.

Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Avertizare RO ALERT de urgență! Mesajul autorităților către români: „Alegeți să vă vaccinați acum...”

House of the Dragon, prequel-ul seriei Game of Thrones, are primul trailer! Vezi când va apărea serialul în România

Masca de protecție devine obligatorie pe stradă, acolo unde rata de infectare cu COVID-19 depășește șase la mia de locuitori

2022 va fi un an plin de SUCCES pentru tine!

BOMBA despre Pfizer! Toți cei vaccinați cu două doze trebuie să știe imediat

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Ajuns la sapă de lemn, Irinel Columbeanu poate redeveni milionar. Culmea, o femeie celebră, dar nu Monica, îl poate salva

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies