Lovitură cruntă pentru Alex Bodi din partea judecătorilor! I-au respins cererea de suspendare a procesului verbal pe baza căruia a fost trimis în carantină!

Judecătorii au respins cererea lui Alex Bodi, prin care a contestat procesul verbal întocmit pe 23 iunie.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Judecătorii au respins cererea lui Alex Bodi, pe 1 iulie. Bodi a depus la Judecătoria Sectorului 1 o acțiune prin care contestă procesul verbal pe baza căruia a fost trimis în carantină instituționalizată. Pe 26 iunie 2020, la trei zile de la incident, el a înregistrat un dosar, la Judecătoria Sectorului 1, al cărui obiect este „anulare proces verbal de contravenţie SERIA PBW NR. 266457/23.06.2020”. (vezi ce mesaj războinic a trimis Bodi din carantină)


In articol:

Citeste si: Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică: "Am deja 3 săptămâni de la operație"

Citeste si: Familia Drăgușanu este în doliu. A murit: "Ne vei zâmbi din cer"

Citeste si: Bianca Drăgușanua recurs la un gest uluitor, pentru a-i mulțumi Lui Dumnezeu!

Citeste si: Mazăre, un nabab în închisoare. Cum produce sute de mii de euro din spatele gratiilor - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Bodi figurează ca petent, în timp ce Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada de poliţie rutieră este intimat. Ulterior, obiectul dosarului a fost schimbat în „suspendare executare act administrativ”. „Respinge ca neîntemeiată cererea de suspendare. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Recursul se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată astăzi, 01 iulie 2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, au decis judecătorii.

Judecătorii au respins cererea lui Alex Bodi. El conducea cu viteză de 104 km/h  

Bodi nu a făcut, încă, apel. Presa a relatat că Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a ajuns în carantină instituționalizată, după ce a fost prins de polițiști că circula cu peste 100 de kilometri la oră pe șoseaua din Pipera. El trebuia să fie în izolare la domiciliu. Alex Bodi era la volanul bolidului său, un Lamborghini, în momentul în care a fost prins de radar.

El conducea cu viteză de 104 km/h într-o zonă în care existau restricții de circulație de 50 km/h. Fostul partener al Biancăi Drăgușanu a fost dus de polițiști în carantină instituționalizată pentru că a încălcat legea. Potrivit surselor judiciare citate de Gândul.ro, Alex Bodi se afla în izolare în perioada 13 – 26 iunie și nu avea voie să se plimbe cu mașina pe străzi.

Judecătorii au respins cererea lui Alex Bodi. A fost amendat cu 2.175 lei

Potrivit Hotărârii 476/ 16,06. 2020, ANEXA 2, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, „persoanele care nu respectă măsurile de carantină/izolare la locuință/altă locație sunt introduse în carantină instituționalizată pentru o perioadă de 14 zile și obligate să suporte contravaloarea cazării și hrănirii pe perioada carantinei instituționalizate”. El a primit și o amendă în valoare de 2.175 de lei.

„La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 12:00, un echipaj al Brigăzii Rutiere a oprit în trafic pe o stradă din Sectorul 2, un autoturism înregistrat de aparatul radar având viteza de 104 km/h. Șoferul, un bărbat de 35 de ani, a fost sancționat contravențional cu amenda în valoare de 2.175 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile. Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că șoferul se află în izolare, motiv pentru care bărbatul a fost plasat în carantină instituționalizată sub pază”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

EXCLUSIV: Medicamentele vitale care nu se mai găsesc în farmacii! Extrem de mulți români au nevoie de ele chiar acum

Super vedeta din România, bătută cu bestialitate de managerul ei. A decis să rupă tăcerea și să spună tot

Alex Bodi, gesturi mărețe pentru Bianca Drăgușanu! A făcut totul pentru a-i arăta că o iubește: „E clar că sunt cea mai importantă femeie din viața lui!”

Alex Bodi și-a făcut testul pentru coronavirus. Care este rezultatul? Bianca Drăgușanu a făcut totul public

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies