Lovitură dură în instanță pentru Anamaria Prodan! A pierdut definitiv procesul de faliment și nu își poate recupera banii!

Anamaria Prodan a pierdut procesul prin care, în calitate de creditor, a cerut falimentul clubului Pandurii Târgu-Jiu.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Anamaria Prodan a pierdut procesul prin care s-a cerut falimentul CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu. În calitate de impresar, Anamaria a transferat mai mulți fotbaliști la Pandurii, având de recuperat sume importante rezultate din comisioane. 170 de persoane fizice și juridice sunt înscrise la masa credală, cum este cazul Administrației Județeane a Finanțelor Publice Gorj, care are de recuperat peste 1 milion de euro.
Antrenorii Petre Grigoraș și Edi Iordănescu, fostul președinte Narcis Răducan, Reghecampf Anamaria Ionelia PFA, dar și o serie de jucători, precum Dan Nistor, Cristian Săpunaru, George Țucudean, Lucian Sânmărtean, Răzvan Stanca, Liviu Antal, Filip Mrzljak, Ovidiu Herea, Erico Da Silva, Cătălin Hlistei, Valentin Munteanu sau Valentin Alexandru au și ei de recuperat sume consistente.

Citeste si: Wow! Anamaria Prodan confundata cu o prostituata. Ce le-a raspuns sexy impresara barbatilor care au abordat-o

Citeste si: Anamaria Prodan, conturi între 50 și 100 de milioane de euro

Citeste si: Ce truc folosesc gospodinele pentru chiftele. Care este ingredientul secret?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Anamaria Prodan, poză complet goală la saună! Ce comentariu i-a lăsat Cătălin Botezatu: ”Bravo, regino!”

După ce procedura de faliment a CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, demerată în luna noiembrie a anului trecut de administratorul judiar al clubului, fusese aprobată inițial de Tribunalul Gorj, Pandurii a reușit, pe 30 aprilie 2020, să suspende decizia la Curtea de Apel Craiova.  ”Admite cererea de suspendare a executării, dispune suspendarea executării sentinței până la soluționarea apelului, fără cale de atac”, este decizia, pe scurt, a instanței.

( vezi cum a pus pandemia de coronavirus pe butuci cea mai tare afacere a Anamariei Prodan)

Anamaria Prodan a pierdut procesul. Clubul Pandurii s-ar fi desființat 

În cazul în care s-ar fi declarat falimentul, clubul s-ar fi desființat și toate bunurile sale ar fi fost scoase la licitație. În această categorie ar fi intrat, în principal, suprafața de joc și instalația de incălzire a gazonului de la noul stadion Municipal din Târgu Jiu, lucrări pe care Pandurii le-a efectuat din

propriul buget, în 2011, la vechea arenă, a relatat prosport.ro.

”E o decizie firească a Curții de Apel Craiova, atâta timp cât clubul are de primit peste 3 milioane de euro de la acționari. Așteptăm să se încheie și acele procese, apoi acționarii vor trebui să plătească și pentru perioada 2017-2020. Cei 3,3 milioane de euro sunt doar pentru perioada 2014-2017”, a spus, pentru Liga2.ro, fostul președinte al CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, Marin Condescu. În prezent, acesta conduce din umbră clubul, fiind principalul creditor al CS Pandurii Lignitul, de la care are de recuperat aproape 1 milion de euro. Condescu s-a opus intrării în faliment a clubului, spre deosebire de celelalte persoane fizice și juridice înscrise în masa credală.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum a intervenit Anamaria Prodan în scandalul amoros al lui Ciprian Marica: "Noi, prietenii, știm când s-a întâmplat"

Anamaria Prodan s-a măritat din nou? Impresara a apărut în rochie de mireasă și i-a declarat iubire veșnică lui Reghe

Anamaria Prodan nu se desparte de Biblie în timpul pandemiei de coronavirus! A impresionat-o citatul „Voi trimite vreo boală molipsitoare asupra poporului Meu. Şi se va smeri...

3 zodii vor da lovitura din punct de vedere financiar de săptămâna următoare

Veste cumplită despre TEO TRANDAFIR! Ce s-a întâmplat cu celebra prezentatoare TV. ESTE ȘOC TOTAL

„Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit

Mărmureanu: „Urmează un cutremur uriaș!”. Când va fi lovită România de un seism înfiorător

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies