Lovitură dură în instanță pentru Anamaria Prodan! A pierdut definitiv procesul de faliment și nu își poate recupera banii!

Anamaria Prodan a pierdut procesul prin care, în calitate de creditor, a cerut falimentul clubului Pandurii Târgu-Jiu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Anamaria Prodan a pierdut procesul prin care s-a cerut falimentul CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu. În calitate de impresar, Anamaria a transferat mai mulți fotbaliști la Pandurii, având de recuperat sume importante rezultate din comisioane. 170 de persoane fizice și juridice sunt înscrise la masa credală, cum este cazul Administrației Județeane a Finanțelor Publice Gorj, care are de recuperat peste 1 milion de euro. Antrenorii Petre Grigoraș și Edi Iordănescu, fostul președinte Narcis Răducan, Reghecampf Anamaria Ionelia PFA, dar și o serie de jucători, precum Dan Nistor, Cristian Săpunaru, George Țucudean, Lucian Sânmărtean, Răzvan Stanca, Liviu Antal, Filip Mrzljak, Ovidiu Herea, Erico Da Silva, Cătălin Hlistei, Valentin Munteanu sau Valentin Alexandru au și ei de recuperat sume consistente.


In articol:

Citeste si: Wow! Anamaria Prodan confundata cu o prostituata. Ce le-a raspuns sexy impresara barbatilor care au abordat-o

Citeste si: Anamaria Prodan, conturi între 50 și 100 de milioane de euro

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Anamaria Prodan, poză complet goală la saună! Ce comentariu i-a lăsat Cătălin Botezatu: ”Bravo, regino!”

După ce procedura de faliment a CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, demerată în luna noiembrie a anului trecut de administratorul judiar al clubului, fusese aprobată inițial de Tribunalul Gorj, Pandurii a reușit, pe 30 aprilie 2020, să suspende decizia la Curtea de Apel Craiova. ”Admite cererea de suspendare a executării, dispune suspendarea executării sentinței până la soluționarea apelului, fără cale de atac”, este decizia, pe scurt, a instanței. (vezi cum a pus pandemia de coronavirus pe butuci cea mai tare afacere a Anamariei Prodan)

Anamaria Prodan a pierdut procesul. Clubul Pandurii s-ar fi desființat 

În cazul în care s-ar fi declarat falimentul, clubul s-ar fi desființat și toate bunurile sale ar fi fost scoase la licitație. În această categorie ar fi intrat, în principal, suprafața de joc și instalația de incălzire a gazonului de la noul stadion Municipal din Târgu Jiu, lucrări pe care Pandurii le-a efectuat din propriul buget, în 2011, la vechea arenă, a relatat prosport.ro.

”E o decizie firească a Curții de Apel Craiova, atâta timp cât clubul are de primit peste 3 milioane de euro de la acționari. Așteptăm să se încheie și acele procese, apoi acționarii vor trebui să plătească și pentru perioada 2017-2020. Cei 3,3 milioane de euro sunt doar pentru perioada 2014-2017”, a spus, pentru Liga2.ro, fostul președinte al CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, Marin Condescu. În prezent, acesta conduce din umbră clubul, fiind principalul creditor al CS Pandurii Lignitul, de la care are de recuperat aproape 1 milion de euro. Condescu s-a opus intrării în faliment a clubului, spre deosebire de celelalte persoane fizice și juridice înscrise în masa credală.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cum a intervenit Anamaria Prodan în scandalul amoros al lui Ciprian Marica: "Noi, prietenii, știm când s-a întâmplat"

Anamaria Prodan s-a măritat din nou? Impresara a apărut în rochie de mireasă și i-a declarat iubire veșnică lui Reghe

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Anamaria Prodan nu se desparte de Biblie în timpul pandemiei de coronavirus! A impresionat-o citatul „Voi trimite vreo boală molipsitoare asupra poporului Meu. Şi se va smeri...

Sora Anamariei Prodan şi-a cumpărat un penthouse fabulos în California! Vezi cum arată apartamentul de 750.000 de dolari cu scară interioară şi şemineu!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies